Prosim vas, existuje platba cez Packetu? A treba na to email predavajucej?
Dakujem.
Je to podvod a dosť známy, čudujem sa že ešte o tom niekto nevie
nie a nie
ak ti niekto take nieco vypisuje na inzerat, ide o podvod ako aj s inymi kurierskymi spolocnostami. Inak packeta ma dobierku myslim, ako aj inde dorucovanie firmy.
Divim sa, ze to este ludia nepoznaju...
Chce od teba email, kam ti pride link a tam ti poslu odkaz na zadanie udajov tvojej karty aby ti poslali peniaze... Blbost jak traky
@hedviga2 presne, su ludia ktori nechodia po bazaroch stale a teda nema im co prist
Ešte je dobré mať pre svoju ochranu nastavené v čase keď nenakupujem na internete nízky limit na karte pre internetové platby.
Ak by som aj naletel podvodníkom, tak nevybielia celý účet, ale len denný limit pre internetové platby kartou. Prípadne aj vypnúť/zakázať "Platby na internete bez 3D Secure".
Podvod
@janai1 ved ja nepisem ze som o tom ze vo svete je kopu podvodu nevedella. Nevedela som, že aj Paketa je v tom. Som informovana určite dost aby som zistila podla tlaku podvodnika, ze to je podvod. Ale ved prave v tych spravach je vidno, ze kopu ludi tomu nepriklada vaznost napriek info v tv.
@maranco super rada, dakujem 🙂
Ale je dobré,že sa ľudia pýtajú a že sa o tom píše. Stále to skúšajú,aj mne dnes takto skúšali dve rôzne,haha a ešte napísala,že odstupuje,lebo ona chce bezpečnú platbu🙈.