Exekútor zablokoval účet a peniaze na ňom nie sú moje, viem to aj zdokladovať. Ako postupovať ? Je nejaká šanca/možnosť, že mi tie peniaze dá?
Peniaze poslala švagriná pre moju svokru, ktorá nemá účet.
O exekúcii som nevedela. Odkedy skrachoval Provident sa mi nikto neozval.
@draik prosím nevedel by si poradiť?
Ďakujem
kedze je ucet len na tvoje meno predpokladam tak nemas sancu sa k peniazom dostat ...
Či ako sa nedá vedieť o exekúcii, raz keď mám niečo zaplatiť a nezaplatím, tak očakávam, že niekto bude chcieť späť svoje peniaze. Ach, ľudia moji
A do budúcna buď zriadiť účet svokre alebo poslať peniaze poštovou poukážkou priamo svokre.
Ako chceš dokázať, že to neboli peniaze pre teba,ale pre svokru? Raz je to tvoj účet, tak sa predpokladá, že aj tvoje financie
Nuz, ak mam pozicku a skrachuje ta spolocnost, sam si zistujem a nemlcim ako ryba, ze kto prebral tu pohladavku- cisto prave z tohto dôvodu. Dlhy sa nestracaju, len naberaju na vyske, to nebolo rozumne. Nemas sa co cudovat.
Nijako. Treba si preberat zasielky, citat maily atd
Evidentne to prebral niekto iny a neplatila si
@janage moja mama nema a nikdy nemala🙂
Myslim ze mas smolu...je to ucet na tvojee meno ich to nezaujima
@30majka71 normálne, spoločnosť skrachovala, štát vydal vyhlasenie, že dlhy vymáhali neoprávnene a všetko sa ruší. Nie som blba. 10 rokov som žila v tom, že je to celé zrušené. Teda áno, blba som bola, že som tu pôžičky zobrala
A teda si si myslela, ze je zruseny aj tvoj dlh? 😃 ze je odpustene?
Komunikuj s exekútorom, okrem stiahnutia peňazí a blokácie ti prišiel určite aj oznam o exekúcii. Ale neverím, že ti tie peniaze vráti.
@sim_mi peniaze som posielala aj naďalej, ale každý mesiac sa mi vrátili. Hľadala som aj na internete ako sa dostať k niekomu z firmy. Našla som len, že všetky ich pohľadávky a záväzky prevzala spoločnosť krug, keď som ich kontaktovala, povedali mi, že žiaden dlh z mojej strany neevidujú a že vlastne celá firma na SVK ukončila pôsobenie nakoľko ústavný súd rozhodol, že ich činnosť bola protiprávna.
@januska12323 snažím sa od rána, ale nikto nedvíha ani jedno z 5 čísel, ktoré má na internete a sídlo má na opačnom konci republiky ako žijem ja
Kontaktuj svoju banku a dá ti kontakt na exekútora.
Účet je Váš, teda aj prostriedky na ňom, aj obchodné podmienky banky budú zrejme uvádzať, že prehlasujete, že prostriedky sú Vaše. Peniaze bolo možné poslať aj poštovou poukážkou.
@draik ďakujem
Muselo ti prist upovedomenie. Mas iny trvaly pobyt ako pobyt,kde sa zdrziavas? Exekutor ti je prideleny podla adresy trvaleho pobytu,cize sa nemoze stat,ze je z opacneho konca SR. Peniaze ti nevrati,je to tvoj ucet,koho su prostriedky na ucte,to ho nezaujima. Skus sa poradit s pravnikom,ci sa neda ustanovit nejaka premlcacia doba,ze by si neplatila cely dlh. Pripadne skus dohladat informacie. Najlepsie je listom kontaktovat exekutora,kde dolozis komunikaciu,kde si sa snazila skontaktovat s firmou,vypisy z uctu,kde vidno,ze si posielala peniaze a kde vidno,ze sa ti tie peniaze vratili. Bud poziadaj o odklad exekuxie alebo o splatkovy kalendar.
@marca12 keď som žiadala o pôžičku mala som 21 a utekala som z domu od agresívneho otca. Tam som mala aj trvalý pobyt. Teraz som vydatá už 6 rok a trvalý pobyt mám inde. Len som za ten čas nemenila ani telefónne číslo a ani e-mailovú adresu.
Naozaj mi nič neprišlo za celý čas. Ani k rodičom, ktorých pravidelne navštevujem celý čas odkedy som odišla z domu a ani ku nám domov. Dokonca ani k svokre, u ktorej som bývala 2 roky po svadbe
Nemuselo jej prísť ani mne nič neprišlo. Zo zdravotka som nevedela, že nemám mesiac zaplatený a odrazu mi naskočil exekutor. Dokonca mi siahol na rodičak. Takže tak
A to že si nezapltila si nevedela?