Exekútor mi zablokoval účet, na ktorý mi chodí invalidný dôchodok

martin022
18. júl 2023

Dobrý deň chcem sa opýtať.ma niekto skusenosť stim keď my exekútor zablokoval učet na ktorý my chodí invalidný dôchodok čo nieje ani životne minimum môže my strhnuť celu čiastku ďakujem.

vanilkovazmrzka
18. júl 2023

Ked ti raz exekutor siahne na ucty, tak asi berie vsetko…

draik
18. júl 2023

@martin022
Upozornite exekútora a banku, že na účte sú len prostriedky z ID. Exekútor to nemá ako vedieť.

ninek73
18. júl 2023

@martin022 Exekútor nemá ako a odkiaľ vedieť aké peniaze vám chodia na účet, on len na základe súčinnosti s bankami zistí, v ktorých bankách máte vedený účet/účty a tie následne blokuje pokiaľ nemáte dohodnuté napr splátky. Treba kontaktovať priamo exekútorský úrad, že na ten účet vám chodí invalidný dôchodok a dohodnúť sa aspoň na nejakých splátkach.

zuzinka888
18. júl 2023

@vanilkovazmrzka nie, neberie, su davky na ktore nesmie siahnut ani exekutor npr. vyzivne, zivotne minimum a dalsie. Autorka- KOMUNIKOVAT- je zaklad aj s exekutorom, kazdopadne ak by si komunikovala s instituciami kde mas dlh exekutor by nemusel na tebe zarabat- vacsina veritelov suhlasi so splatkovym kalendarom. B Ale co ked nevieme komunikovat,ani v rodinach ani vztahoch, ani s uradmi,ci bankami🙉

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulienka78
25. júl 2023

165 EUR si môžeš jednorázovo vybrať zo zablokovaného účtu a následne sa dohodnúť s exekútorom na splátkach