Ahojte , prosim o radu , máte skúsenosti reálne s touto spoločnosťou E-uver.com . Mamka si odtiaľ chce požičať nejaké peniaze , lenže mne sa to nechce nejak veriť , a nechcem aby sa dostala do problémov , recenzie som nikde nenašla iba tie ktoré majú oni ale to neberiem do úvahy . Ak by o tom niekto niečo vedel bola by som vďačná
od a po z je na tom webe vsetko podozrive, ziaden kontakt, najlacnejsia domena, text vygenerovany automatom, fotky ludi pri hodnoteniach z fotobanky.. potrebujes viac? 🙂
Nepustal by som sa do toho. Co sa tyka poziciek tak viac preferujem institucie ktore su preverene a na trhu zname.
Kolko si tvoja mamka chce pozicat? Aky je ucel penazi? Podla mna je na trhu dostatok spolocnosti ktore ti vedia ponuknut peniaze vyhodne?
Uvery isli teraz plosne nahor cize kazdy si poziciava drahsie. Samozrejme, to je zivna poda pre kadejakych spekulantov ktori ludom naslubuju kadeco aby od nich vytiahli peniaze.
@hopsadobrandejsa práveže nechce veľa , len ona to chce na to aby si vyrovnala dlh v sociálnej poisťovni , a keďže ho tam ma tak svieti a žiadna banka jej teda uver neposkytne , jedna sa asi o 1500€
@firma2211 Tak teraz uz rozumiem preco chce prave od nich.
Poviem ti v dobrom, povedz mamke nech da od tejto stranky ruky prec. Stranka existuje len 10 dni a na webe tvrdia, ze maju tisice spokojnych klientov.
Druha vec je, v sekcii informacie maju uvedene vybavene ziadosti. V slideshow mas uvedene priklady:
- vyska pozicky 10 000 ( materska dovolenka )
- vyska pozicky 250 000 ( nezamestnany ) .....😀 wtf?
- vyska pozicky 85 000 ( student )
Chapem, ze tvoja mamka potrebuje peniaze na vyrovnanie dlhu, ale prosim ta v ziadnom pripade nerieste pozicku cez tento web. Je to ocividne podvod.
Ziadna financna institucia nepozicia matke, studentovi ci nebodaj nezamestnanemu tisice eur.
Ako uz uviedol @wade , nie su tam ziadne kontaktne informacie, iba kontaktny formular. Asi sa necudujem pretoze autor stranky velmi dobre vie, ze sa jedna o podvodne praktiky s cielom nalakat ludi.
@firma2211 doména e-uver.com vznikla 2023-10-08
fotku majú rovnakú ako https://www.modrykonik.sk/forum/financie-a-rodinny-rozpocet/pozicka-od-homepozicka-com/
Táto firma neposkytuje pôžičky, robí školenia finančnej gramotnosti za poplatok od 250€. Absolventi školenia nedostanú certifikát, iba odporúčanie mlčať o absolvovaní školenia.
@firma2211 nemam skusenost, ale klasicka banka je zaruka serioznosti.