Ahojte prosím Vás viete mi poradit bankovy účet ideálne bez poplatku kde by mohli bytk nemu dve karty? Mám momentálne v slps ale zase dvihli poplatky tak chcem odísť. Takže ak viete o nejakom účte s dvoma kartami prosím poraďte. Nechcem už mať debetnú kartu a strážiť aby som v posledný deň mesiaca predvádzala peniaze. Dakujem
@tosomja No presne tak by som chcela. A mate obaja normálne karty áno? Nepotrebujete prevádzať peniaze alebo čo? A platí sa za karty?
Máme s manželom to isté v mbank. On je majiteľ účtu, ja disponent, máme 1 účet a k tomu 2 karty, vedenie účtu aj karty sú zadarmo.
aj my to tak mame v mBank - ucet je zadarmo a karta je zadarmo, ked sa urobi obrat nad 7E, disponentska karta je spoplatnena sumou 8E za vydanie a potom vzdy za obnovu = 1x za 3 roky
su tam potom nejake zlavy napr. ak mas aj uver a tak ale toto je zaklad
@petamich ďakujem tak pozriem aj mBank teda. Ja mám svoj účet v mBank ale chcem aj spoločný niekde inde ako slps
@eleonora21 áno, platí sa z karty, aj vyberá z bankomatu. Z jedného účtu. A dá sa zablokovať keby ta nasral 🤣🤣
@eleonora21 aj fio ma rodinny ucet zadarmo, 2 karty zadarmo k tomu
@eleonora21 teraz sme to riešili s priateľom a narazili sme napr. na to, ze v mbank môžeš mať iba jeden účet (a pod ním napr. podnikateľský, sporiaci..) čiže jedno rodné číslo, jeden účet. My sme chceli pridať priateľa ako spoluvlastníka môjho bežného účtu, plus mu vydať kartu k tomu a nešlo to. Lebo aj on má bežný účet v mbanke, čiže nemôže byť spolumajiteľom ďalšieho. Disponentom ale áno.
@bubuzu to mi nevadí kebyže je jedeajitel a druhý disponent len o tie dve karty mi ide
@sisa_s ano? Pozriem to dakujem
@eleonora21 slsp neskutocne prestrelila podmienky na ziskanie uctu zadarmo.
@eleonora21 tak to sa dá a keď sme to porovnávali s fiom napr. , tak to vychádza o dosť lacnejšie, čo sa týka poplatkov za kartu
Riesenim by mohli byt platby mobilom, stiahnes kartu do mobilu a fungujes, ak ste naklonení digitalnemu svetu
@bubuzu mame 🙂 nie, karty su zadarmo 🙂 https://www.fio.sk/bankove-sluzby/bankove-ucty/...
@sisa_s tak asi to fio vyskúšame. Ešte sa chcem spýtať ako sú riešené výbery z iných bankomatov a či sú spoplatnené prevody na iné účty. Dakujem
Podľa mňa v každej banke ti k účtu vedia dať aj druhú kartu. My to tak máme vo vúb banke
@nikanu nie všade sa dá. My máme momentálne v slps ale jedna je kreditná. A to ak nechcem platiť peniaze navyše tak musím na konci mesiaca vždy ustriehnuť vrátenie peňazí. A to veru nie vždy ustriehnem.a slps už išla poplatkami zase hore a nemienim im toľko platiť za tie hrozne slušný. Takže chcem zmeniť banku preto sa pýtam,kde by to bolo dobré. Ja do banky skoro vôbec nechodím všetko riešim z domu z mobilu. Takže skludom 364, fio a pod. Len nech sú to stabilné banky
@eleonora21 2 vybery zadarmo v mesiaci, inak je tam mensi poplatok, prevody nie su podla mna spoplatnene 🤔 pozri cennik na stranke fio, urcite je tam vsetko 🙂
Založte si Reifaisen banku tam je 5: kariet k jednému uctu
@eleonora21 ja mam reifeisen, mam účet na moje meno s kartou a druhu kartu ma môj priateľ, nie je disponent, len majiteľom druhej karty.