Dobry den, v decembri som absolvovala zubne osetrenie, nasledne som si poslala ziadost na preplatenie 30 eur za osetrenie do Dovery. Vcera mi prisiel mail, ze este nie je vykazane zubne osetrenie, preto mi to nevedia preplatit. Zistovala som u zubara a napisali mi, ze oni to nevykazovali do poistovne, z dovodu, ze osetrenie na zuboch, ktore mi robili, uz nepreplaca poistovna pre zubara ( v ramci benefitu mi cast preplatia) Mate niekto s niecim takym skusenost a je nejaka moznost, ako ich donutit ich to vykazat ako aj nulovy ukon, leb nech mi cast preplatia. Hradila som 160 eur, tak aj tych 30 je nieco. Dakujem
@jasminkaj Ja skusam este, ci si to nevie zubar ako nejaku nulovu polozku nahodit a aby mi preplatili aspin tych 30 eur ale nevidim to uplne ruzovo. No nastvana som dost, dufam, ze sa to nejak vyriesi, lebo tiez zvazujem zmenu spolu s detmi
Aj mne Dovera zamietla preplatenie casti vykonu u nezmluvneho lekara, ze som spravila chybu v ziadosti. Nasralo ma to, lebo platim dost vysoke preddavky na zdravotne poistenie a aj tak si pomaly kazde osetrenie platim sama, tak som si povedala, ze este raz to skusim teraz v aprili, ked ide dcera zase k zubarke a ak to neprejde, v septembri zmenim poistovnu. Po asi dvadsiatich rokoch, ale hold... Sorry viem, ze je to mimo tvojej temy, len ma to naserkalo, ze toto Dovera robi.
Tiež sa mi to stalo minulý rok. Poisťovňa mi odmietla preplatiť benefit u zazmluvneného zubára, lebo ten si neuplatnil v poisťovni nárok. Celkovo mi okrem dentálnej hygieny vždy všetko zamietli.. hoci zubár je zazmluvnený, tak podľa nich len na niektoré úkony (?). Tak som si dala žiadosť druhýkrát s tým, že zubár je nezmluvný a že mi preplatia max 80% sumy, ale zas prišla odpoveď, že sa to vylučuje s platnými kritériami. Aj preto celá rodina v septembri prechádzame naspäť do Unionu 🙏