Ahojte žienky , chcem sa spýtať máte niekto z vás skúsenosť s tým benefitom od dôvery , preplacanie zubov ? Ja som to objavila až teraz v aplikácii . Preplatili vám to vždy ?
Mne v poslednej dobe všetko zamietli
@misssulik treba mať absolvovanu preventívnu prehliadku u obvodného a u gynekológa, resp., ak nemáš, môžeš v čase posúdenia žiadosti dodatočne absolvovať. Uz to je dobre 3-4 roky, co nám prepláca poisťovňa plombovanie do výšky 30 EUR (predtým 25), u detí aj pečatenie zubov. Ak máš nejakú konkrétnu otázku, napis.
využívam to, už mi niečo preplatili, ale už aj 2x zamietli, naposledy mi taký mail prišiel minulý týždeň
Mne minule preplatili dentálnu hygienu u nezmluvného zubára vo výške 35 eur. Kukla som jak puk, že čo to.
Preventívnu u zubára mám ale v aplikácii mi neukazuje že mám preventívnu od gyn. A obvodného . Čiže ak nemám tak mi to nepreplatia ? Celkom blbosť
No mám od obvodného od gyn nie . Kvôli tomu asi sa mi nechce behať po doktoroch . Príde mi blbosť aby som musela mat od gynekológa preventívnu aby mi preplatili zub
@misssulik ma 5x po 30e