Dôvera - preplácanie zubov

misssulik
15. jan 2024

Ahojte žienky , chcem sa spýtať máte niekto z vás skúsenosť s tým benefitom od dôvery , preplacanie zubov ? Ja som to objavila až teraz v aplikácii . Preplatili vám to vždy ?

janka2501
15. jan 2024

@misssulik ma 5x po 30e

vikusjk
15. jan 2024

@misssulik ano, davam si preplacat ale u nezmluvneho lekara na dceru, cize nehradia plnu sumu, ale nejaku cast vzdy (menej ako polovicu)

alofinka
15. jan 2024

Mne v poslednej dobe všetko zamietli

myzma
15. jan 2024

@misssulik treba mať absolvovanu preventívnu prehliadku u obvodného a u gynekológa, resp., ak nemáš, môžeš v čase posúdenia žiadosti dodatočne absolvovať. Uz to je dobre 3-4 roky, co nám prepláca poisťovňa plombovanie do výšky 30 EUR (predtým 25), u detí aj pečatenie zubov. Ak máš nejakú konkrétnu otázku, napis.

mikadooo
15. jan 2024

@misssulik áno, ale menila som kvôli tomu zubára, aby mal zmluvu s poisťovňou. Pri nezmluvnom nemám skúsenosť.

sssss123
15. jan 2024

využívam to, už mi niečo preplatili, ale už aj 2x zamietli, naposledy mi taký mail prišiel minulý týždeň

myzma
15. jan 2024

@misssulik aj zubnú hygienu do výšky 30 Eur.

Zatiaľ nám pre platili všetko, o co sme požiadali.

Len manželovi počas korony nepreplatili zubnú hygienu, lebo nemal preventívnu prehliadku u obvodného. Nás obvodný nerobil preventívky 😡

koniarova
15. jan 2024

Mne minule preplatili dentálnu hygienu u nezmluvného zubára vo výške 35 eur. Kukla som jak puk, že čo to.

stannkal
15. jan 2024

@misssulik ak myslíš preplatenie u nezmluvneho lekára tak to nám preplatili vždy, využívame to celá rodina.

misssulik
autor
16. jan 2024

Preventívnu u zubára mám ale v aplikácii mi neukazuje že mám preventívnu od gyn. A obvodného . Čiže ak nemám tak mi to nepreplatia ? Celkom blbosť

myzma
16. jan 2024

@misssulik ak nemáš preventívky, môžeš ich v čase posúdenia žiadosti absolvovať, a oni to uznajú.

misssulik
autor
16. jan 2024

No mám od obvodného od gyn nie . Kvôli tomu asi sa mi nechce behať po doktoroch . Príde mi blbosť aby som musela mat od gynekológa preventívnu aby mi preplatili zub

myzma
16. jan 2024

@misssulik myslím, ze ísť na preventívku ku gynekológovi ma viac benefitov ako negatív. Moze to byť zivotzachranujuce. Preplatenie ošetrenia zuba je len čerešnička. 😉

koniarova
16. jan 2024

@misssulik nepreplatia. Musíš mať aj od gynekológa. Zbytočné ti to je do budúcna aj nahrávať. Ak si ju neurobíš, všetko ti zamietnu.

misssulik
autor
16. jan 2024

Toto som našla na stránke , tak asi stačí len u obvodného

misssulik
autor
16. jan 2024