Ahojte mamicky. Prosim vas ktora ma poistovnu Dôveru a ako to je so 70€ pre babätko?
Pise tam ze kurier prinesie domov balicek? Fakt je to tak ? 🙂
A co sa tyka liekov len na predpis ??? Potrebujem blocek z lekarne a odniest do dôvery alebo sa registruju blocky cez ich stranku alebo aplikaciu ?
Vopred vam Ďakujem za info 🙂
Tak ako píše vyssie,balik prinesie bezplatne kurier z lekárne Dr max a čo sa týka liekov tak cez ich systém a vaše vybratie liekov to oni zaznamenavaju,nemusíte nič dokladovať,najlepsie si stiahnut aplikaciu a tam to vidíte…je tam vypísané aj akú položku vám majú vratit a vy cez aplikaciu požiadate o vyplatenie
Ten balik pre dietatko je katastrofa, v podstate sme nic nevyuzili
@taktotedanie akoto ze nie ? Ved balicek pre babatko za 70€ ( 50€ ) by mal byt plne hodnotny a vyuzitelny
Síce ja som rodila pred 6 a 3 rokmi , takže neviem čo je v balíčku teraz, ale v čase keď som rodila ja, sme využili všetko, čo nám poslali
Síce budem odpovedať mimo otázku ale ak vyberáte poisťovňu pre bábätko tak by som zvážila aj napr.podľa preplácania alebo teda podľa výšky doplatku za nepovinné očkovania a pod. Máme Dôveru a rozmýšlam, že prejdeme do Union lebo čo sa tých doplatkov týka je to slabo pokryté.
Teraz idem dať očkovať proti ovčim kiahňam. Dôvera mi nedá nič ( bude to cca 200€), Union by mi dal 50%..
Takže išla by som už teraz viac do hĺbky.
No neviem co tam bolo za tolko penazi fakt netusim ale nevyuzili sme skoro nic
Resp bebelo kozmetiku co je privatna znacka dr max nepouzivame , zlavove kupony? Vyuzila som na fenyklovy a harmancekovy caj, cumlik? Nedavam malej od narodenia..fakt netusim co tam tolko stalo, za mna sklamanie
Ten balíček sme nevyužili ani my, boli tam nejaké vitamíny pre Maminy, čaj, bebelo krém na zadok, pár vzoriek, kopec kupónov, tuším aj cumlík, tuhé mydlo, malá dojčenská voda…
Bol tam ešte podbradník, probiotiká kvapky, vitamín c, odsávačka na sople 🙂
@123miaa123 vsetko sme mali uz kupene a svoje nie ich dr max znacka cize kvalita no neviem.. skor sme si zvykli na ine znacky
@taktotedanie nám tie probiotiká pomohli 😁 a céčko papám ja lebo sú fajne kyslé tie kvapky😅
@taktotedanie preto je všetko značky dr Max pretože Penta má aj dôveru aj sieť lekární dr Max...:D
@123miaa123 ano ja to velmi dobre viem
V baliku bol dudlik,podbradnik, mast na ritku, probiotika, nalepka na auto, vitaminy pre zenu, mydlo.... taska sa rozparala asi po 3 dnoch 🤷 akoze potesi, ale z biedy nevytrhne
@katkaba1 úplne súhlasím. My (celá rodina) prechádzame od Nového roka z Dôvery do Unionu. Dôvera je jedna veľká katastrofa - samé sľuby, ale reálne okrem doplatkov za lieky nepreplatia NIČ 😔 Som v Dôvere 5 rokov poistená, ale veľké sklamanie. V Unione nám aj zubný benefit vyplatia naraz ak chceme a nie v smiešnych 5 splátkach po 30 eur 🙏
Ten balíček pre dieťa je o ničom. Radšej mohli dat 70 eurovy poukaz do lekárne, nech si ho každá mama uplatní podľa vlastného výberu.
@katkaba1 ako že 200 eur? Ja som dávala teraz očkovať a varilvax stal asi 50. Doktorka povedala že o pol roka druhá dávka, takže ďalších 50.
No tiež som pozerala že Union prepláca časť...
@anastazia93 mám dvojičky. 4x50=200€
@inana11 mam apku dovera ale nevidim kde zobrazuje zeby mi mali nieco prepplatit, treba nieco aktivovat ?
@inana11 preplatenie 0€ ale tento rok som platila za lieky, 2€, 0,81€, zase 2€ atd takze toto mi maju prepltit co ja platim za lieky v lekarni tak ?
Na preplatenie liekov je nutné mať preventívnu prehliadku u vseobecneho lekára píše vám to v aplikacii a minimalne 3e musíte platiť v lekárni za receptove lieky... ak platíte napr 2e nepreplatia vam to
@123miaa123 cize len ten liek mi preplatia ktory je nad 3€ , tak to je?
@123miaa123 dakujem
Cize od januara latila som 1.38, 2, 0.83, zase 2 € cize to uz je nad 3 € cize ak poidem na preventivnu tak mi preplatia ano ? Vdaka
Čo sa týka balíka pre dieťa, tak tam Vám musí dôvera poslať kód a vy si s tým kódom objednáte balík. Ja som bola v dôvere tam som o balíček požiadala a oni mi do pár dní poslali v SMS kód s ktorým som si balík z Dr. Max objednala a kuriér mi ho doniesol.