Baby stalo sa niekomu ze vam nepreplatli na co mate narok? Malej preplacali vzdy umele mlieko zrazu sa jej vynuloval kredit, a malo nabehnut preplatenie z mojho alebo muzovho kreditu a nic . Je tomu uz 7 tyzdnov 120€. Volala som na infolinku asi 3x a kde ma odbili ze moze to trvat aj dlhsie no nie nemoze isto je to blud. NM predtym oreplacali do 5.dni po vybrati z lekarne ! Nechapem tomu kde je problem ked na tl mame narok. Vsetky suhlasy mame odskrtnute. Mate poodbnu skusenost??
@monnci2226 ano presne dobre chaoes😇no ale na pobocku som volala a oni mechapali ze preco to tak trva vraj ze ked au zakliknute vsetky suhlasy moje a muzove hned by pod malej menom máompisat preplatit z kreditu x alebo y.. a ze vraj 6 tyzdnov uz je max cakacia doba preto som volala uz na infolinku kde my stale inak radili raz e aj osem tyzdnov moze byt raz hento raz tamto
sla by som na tu pobocku osobne. ten osobny kontakt niekedy spravi, ze sa lady zacnu hybat rychlejsie.
@monnci2226 no moze byt
cize na ucte malej uz mate 0€ - 300€ vam od nej preplatili a teraz to idete z vaseho kreditu odratat? chapem to spravne? ak je to takto tak mozno su tam nejake dlhsie cakacie doby, ale urcite by som sa nedala odbit a sla sa popytat aj osobne na pobocku. ak sa ti neda s babom, posli muza.