Ahojte 😊 chcem sa opýtať či je tu niekto kto reálne riešil dotáciu a aj ju dostal a následne vie podať objektívny názor či sa to oplatí.... či tam nie sú skryté " prekvapenia" o ktorých neboli informovaný. Popravde sme už boli odhodlaný to riešiť ale neskutočne veľa komplikácií už len pri podaní žiadosti teraz to vraj zjednodušili no i tak ma zaujíma či to má zmysel. Ďakujem a prajem krásny deň ❤️
Mne prekaza jedna zasadna vec ( ktora prekaza aj inym ako som pocul ) a to je fakt, ze clovek si musi cely Spass zaplatit zo svojho a az po dokonceni realizacie bude dotacia vyplatena.
Toto bolo kritizovane aj zo strany poslancov pretoze tento system je pre nizkoprijmove domacnosti absolutne No-Go.
Ak by to bolo formou, ze clovek da cast svojho kapitalu, cast dotacia a potom sa spise dohoda s dodavatelom tak to nepoviem, ale aby som ja zatiahol vsetko zo svojho a vzal stat na dobre slovicko, ze tie peniaze dostanem tak na to chut nemam.
Aj skrz tohto bola prva iniciativa totalny prepadak a druha zrejme tiez velky uspech nebude pretoze problem ktori ludi trapi zostal 🤷🏻
Tie papierovacky okolo toho je druha vec. Ani sa necudujem, ze zelena domacnostiam zne ovela vscsi uspech. Poukazky isli ako teple rozky.
Tam su problem papierovacky plus su vybrate nejake firmy aspon ked susedoa v tom prvom riesili a teraz este aj musis dodrzat percenta nejake na usetreni energii...susedoa sa na to vykaslali nadli si vtedy lacnejsiu firmu aku chceli
Pripnem sa sem, tiež by sme chceli požiadať