myslite, ze mame sancu dostat hypoteku, ked splacame este uver v banke a plus mame tesco kreditku a tam este mame splatit (home kredit) ?
prilis malo informacii - dolezite su nielen vydavky ale hlavne prijem 🙂
@petka987 pred viac ako rokom sme mali niečo na pôžičku ťa sa splatila dali mi 1000 e ako na kartu ja som na to zabudla 1000e sme nepoužili riešili sme hypo a tam to svietilo že mám nebankovku bolo to home credit písala som e mail že chcem to zrušiť nakoľko to nevyužívam a ani nebudem odpoveď účet zmrazený len k výpisu že tu kartu nevyužívam a peniaze som si nepouzivala sa nemôžem dostať nakoľko oni to o 30 dní zrušia. Keď som bola osobné v pobočke mi povedali že iný e mail o ukončení mi nepríde lebo oni to nevydávajú.
Zdravim ✌️ netreba brať len toto do úvahy. Napr. k Tesco kreditke - banka môže dať pred načerpanim podmienku zrušenia alebo zníženia limitu.
Vonkoncom útvary ktoré máte nemusia byť problém, len treba rozmýšľať aj čo vám povie poradca. Za roky som sa stretla s veľkým množstvom, ktoré vám len vytvorí ďalší úver 😔 a perfektne vás zadlžiť ... Teraz sme riešili klienta s podobným prípadom ako vy - Tesco kreditka, 2 x spotrebak + nejaké účty ale tuto ešte k tomu hral rolu veľmi vysoký vek. Klient má bezproblémov vybavenú hypo a pekne všetko v kope 🙂 takže za mňa len toto nie je problém, problém môže byť neodborne riešenie
@petka987 maximálne úverové zaťaženie je 8-nasobok čistého ročného príjmu tak si vypočítaj
+ teda samozrejme za predpokladu ze nemáte negatívny záznam