Surne potrebujem pozicku. Mam maleho syna a nemam financie... Som nanho sama.....prosim aspon poradte... Dakujem
Ja nvm uz co mam robit......uvidim mozno mi mamka nejako pomoze ale nechcem ju tym zatazovat......uvidime musim si asi poradit sama a z RP kupit malemu vsetko co treba aby mal na cely mesiac o mna tu nejde......
Ja som zila z rodicovskeho prispevku s dvomi detmi sama a zvladla som to. Pre babetko nevies usetrit? Ja som platila aj skolku... Co tvoj priatel preco ti neprispeje? Ved fotky mas so svojimi "laskami"?
Čo také male babo potrebuje okrem plienok? Teda ak nekojis, tak este mlieko.
Naozaj neriskuj pôžičkou, ak by ti dala,tak jedine nejaka nebankovka..
A to je slučka na krk. Skús si rozvrhnúť financie, aj keď len na zaklad by si mala.. A ako píšu baby, co otec dieťaťa?
Kazdy pol rok tu zhanas info o pozicke ? ;) Ale nie, nestaram sa.. ale pozicku normalnu nedostanes na RP. AK nemas peniaze ries otca dietata, alebo nejak si vypracuj rozpocet aby si ako tak vysla.. je to tazke ale urcite sa da, pozickarne neskusaj, nedoplatis sa! A hlavne nebudes to mat z coho platit. Vela stastia.
@simca06022011 fakujem baby asi to neriskneem......ano moj maly ma mesacne vyjde cely RP....ale oto nejde chcem aby sa mal dobre a aby mu nic nechybalo....otca neriesim
skús ísť na UPsvar možno ti nejaký príspevok na niečo daju alebo jednorázovo dáva občas niektoré mesto , stane sa
nič nechýbalo, no neviem nám a deckám chýba dost vela každy mesiac ,
@michala.s praveze on chybu neurobil,,,ale ja som ho odohnala......teraz mi je to luto....on sa chce vratit,,,ale nvm ci sa mu dokazem pozriet do oci....asi mu to vysvetlim ospravedlnim a uvidime....kym bol on pri nas nic nam nechybalo maly mal vsetko aj to co nemusel a my takisto.....ale nechcem aby si myslel ze som s nim koli peniazom to nieje tak ja ho milujem..... Uvidime ale pozicku isto nevezmem
Ci je s tebou jeho otec, alebo nie, na dieta platit musi.
@ivanusko dievča laska nelaska, to ma ist teraz bokom, platiť výživné je jeho zákonná povinnosť takze ak nemáš peniaze na dieťa tak sa buď dohodnite alebo podaj návrh na určenie výživného.
To nieje nutne mi niesme spolu len tyzden ale dnes ma mame stretnut tak uvidim,,,ale navrh urcite nedam on svoje dieta lubi.....
A preco musi platit????? Ved on na male dost investoval akurat tento tyzden zatial nic lebo este nemal vyplatu 25bude mat....nestazujem sa ze neplati...... Tak preco rec o alimentoch
@ivanusko Dievca zlate, ty cim rozmyslas ? Navrh sa nepodava preto, pretoze rodic dieta nelubi. Navrh sa podava preto, aby bolo zakonom zverene do tvojej starostlivosti a aby otec platil vyzivne v buducnosti pravidelne, sudom urcene kedy a kolko. Toto nema s laskou k dietatu nic spolocne. Alimenty je Otec povinny platit ododna, kedy opusti vasu domacnost. A tak isto urci sud aj navstevy. No chcela by som vidiet ako mu das male dieta na tyzden, ked to nebudes mat urcene sudom. A po dalsie...dieta ma pravo zit na urovni rodica....tj...mozno tebe hodi 50eur a bude si mysliet, ze to staci podla neho, pritom na vyplatnej paske bude mat napr. 700eur.
@ivanusko Existuju online pôžičky a su bez urokou resp. Zaplatiš možno o par ventov viac ako si požičiaš ale su to pôžičky len na mesiac a kedže si na RD tak ti daju max 50€ s väčšou nepočitaj a max do 31dni ju musiš vrátiť na internete ich najdeš kopu ja mám skúsenosť s Pozickomat.sk a je to v pohode žiadne uroky ak to splatiš do termínu. Stači ti k tomu len čislo tvojho učtu a udaje z OP nič si neoveruju do par minut ti zavolaju a hneď aj posielaju peniaze na učet ale neni iste že ti schvália je ich na nete viac ak súrne potrebuješ za pokus nič nedáš ak vyplniš online žiadosti
najprv si vyrieš nech máš od ocinka výživné, to či prispieval doteraz nič nemení, radšej si zoberieš pôžičku ako by si mala od neho pýtať? nerozumiem. Musí platiť, lebo je otec a to sa nezmení či budete spolu alebo nie. Keby sa teraz rozhodol, že ti nič nedá, tak čo pôjdeš pod most?
Sa cudujem ze jej vobec radite pri tom zmyslani ktore ma..skoda slov.
sa mi zdá, že žijú zo dňa na deň ... žiadne rozmýšľanie vopred, plánovanie financií a rozloženie si priorít
tak sa nečuduj, že jeden den máte hojno a na druhý ho...no 😀
@charlie1980 vy ma nechapete??????!!!! Ja nemam dovod podavat to na sud..... On nas neopustil ale ja som ho odohnala....... Takze tak....
@ivanusko Aha, tak to potom ine 😄😜
to je jedno či si ho odhohnala či sám odišiel!!!!! Ked budeš mať na papieri že ti má dávať tolko a tolko do určitého dátumu, tak by si tu nemusela vyplakávať že potrebuješ požičku. Vedela by si že napríklad 10-teho príde výplata rodičovského, 20-teho výživné. Podľa toho si môžeš zadeliť nákupy.
majn got, kedže si ho vyhnala, tak nemusí nič neplatiť na dieťa? to sa mu vymazal jeho genetický kód týmto činom? 😀
Uz sa nekdem hadat boze moj😱
@ivanusko
a z čoho ju chces splacat, ked uz teraz nemas peniaze?