Myslite, že je šanca, že dostanem hypotéku na 50 tisíc, keď zarobím 900€ mesačne a mám 1 dieťa (na to mám 200€ výživné). ?
Moj muz dostal hypo ale 67 a ma nizsi prijem ako ty @autorka
@modrykolibrik aký má úrok?
A prečo sa nejdeš opýtať do banky, kde dostaneš naozaj použiteľnú odpoveď pre tvoje ďalšie rozhodovanie?
smer banka. ja mám na účte inú sumu a v banke mi to nevychádzalo lebo zamestnávateľ uvádza inú sumu (ošatné bonusy atď)
@modrykolibrik lebo aby si rozumela, je rozdiel brať hypotéku s úrokom 1 % a s úrokom 4.5 % dnes. Tak preto sa pýtam, aký úrok má manžel
Dobrý deň.Ak môžem, som od fachu 🙂, účel úveru?Ak vezmem do úvahy info ktoré sú,50 000 úver je možné riešiť vo VÚB banke ktorá Vám bude akceptovať aj výživné,ale treba ho vedieť vydokladovať rozhodnutím zo súdu a musí chodiť na účet.
Trosku financnej gramotnosti…su tam aj ine uvery? Nie kazda banka akceptuje vyzivne. Odrata sa zivotne minimum na teba a na dieta,strop splatky mas cca 300e, pozeraju aj na PN ci OCR,ci prejdes aj stresstestom. Najst financneho a riesit,alebo priamo v bankach
Ja ti poradím len toľko. Nevzdaj to a chod si za tým. Mne dali hypo, som slobodna mama, mala som v čase podavania ziadosti 37 rokov. Nikto neveril, že mi dajú, okrem mojej mamky ma kazdy odhovaral. Ale nevzdala som to.. a vyšlo to.
@malita nik jej neradi sa vzdat. Nie je problem dostat uver,ked ma dostatocny prijem,to je vsetko…banky maju svoje pravidla pri schvalovani a treba ich brat v uvahu. Aj ja som v podobnom veku a s pomerne vysokou hypo,ale sla som na istotu,cez financneho a zistovala,ktora banka co posudzuje,nie je to len,ze poviem prijem a vysku,aku chcem,ale su tam aj ine veci,ktore banky posudzuju,preto sa musi radit s financnym alebo rovno v jednotlivych bankach
Správne sa spýtaj sama seba, či zvládneš platiť hypotéku s platom 900 eur.
https://www.slsp.sk/sk/kalkulacky/kalkulacka-uv...
Asi 3 sekundy mi to trvalo.