Dostanem hypotéku, keď robím v Nemecku?

hakem
8. jún 2024

Mam otazku .. je mozne dostat hypoteku ked na TPP pracujem v nemecku ale hypoteku by som si chcel zobrat na slovensku ? dakujem

kitycat
8. jún 2024

Ja som takto pred par rokmi brala hypo v TB, ale akceptovali menej nez realnu mzdu. Tusim 70%

hakem
autor
8. jún 2024

ale dali ti teda ?

cawes
9. jún 2024

@hakem ja zijem vo svajci a dostala som pred rokom bez problemu

pieksamaki
9. jún 2024

@hakem áno....je na to aj tlačivo v nemčine.. pripadne v angličtine z príjmu UK....len nemôžeš byt v skúšobnej dobe

ariannazara
9. jún 2024

Jasne mame

hakem
autor
9. jún 2024

dobre to ste mi ulahcili .. lebo som nevedel .. ponukaju mi este aj pracu na zivnost ale to musi byt komplikovane ale na TPP by to mohlo ist

hakem
autor
9. jún 2024

@cawes co robis take vo svajci .. ak sa smiem spytat , ja sa tam snazim uz pol roka dostat a bez sance .. tiez by som tam chccel zit

poradimpomozem
10. jún 2024

TPP v Nemecku u toho istého zamestnávateľa trvajúci minimálne 6 mesiacov nie je problém, pokým klient dostáva príjem na účet a spĺňa aj ďalšie kritéria jednotlivých bánk.

hakem
autor
10. jún 2024

pri zivnostii je to uz problem vsak ?

poradimpomozem
10. jún 2024

Otázka potom je, kde má tú živnosť: Ak na Slovensku a podáva aj daňové priznanie v SR, pracuje v zahraničí, mesačne fakturuje a chodí mu príjem na účet, tak to nie je problém ak opäť spĺňa aj iné kritéria bánk

hakem
autor
10. jún 2024

v nemecku

poradimpomozem
10. jún 2024

@hakem príjem z podnikania v zahraničí so zahraničnou živnosťou slovenské banky neakceptujú.

hakem
autor
10. jún 2024

diki za radu ..

cawes
10. jún 2024

@hakem pracujem pre Svajciarske zeleznice-IT sektor

hakem
autor
10. jún 2024

wau to musi byt vysnivana praca
@cawes