Dostali ste v práci Vianočné odmeny? Ak áno, tak koľko? Kto neche zverejniť, nemusí písať. Ja osobne tento rok k výplate 1400 eur v hrubom.
Uvidim v utorok, ale zvykneme dostavat cca vysku platu.
50% hrubej mzdy
Nič..
Vlastne bábovku asi za 5 eur.
čo je to odmena?
Nie, ani sa mi nesnivalo 😢
Vianočnú odmenu dostávajú skoro všade. Výška 1 platu.
Nedostaneme nic. Ako kazdy rok.
Este nie. Minuly rok o takomto case uz boli vyplatene. Ale vraj sa nemame bat a v priebehu decembra vyplatia. Tak snaaad.
50% základného platu
@11brano11 ano 100% platu a v lete 50%
@huginko vidíš a keby nenapísal to by boli pindy ze od iných chce vedieť a on nenapíše...nikdy nevyhovies každému ako vidim
....ja som odmenu nikdy v žiadnom zamestnani nemala 😶
@valikasikulova o tom nepisem, len nerozumiem načo sú dobré tieto otazky
@bielasovicka Bodaj by to tak bolo. Že skoro všade, pobavilo.
Môj muž viac ako ty tak sa nemáš čím chváliť 🤣🤣🤣 musela som to napísať lebo príspevok mi pripadá ako keby nikto iný nemal odmeny
@valikasikulova presne tak, preto som rovno napísal ja ako prvý
@zuzulka558 ja sa nechvalim
@11brano11 väčšina takýchto tém je ze niekto chce rýpat a potom sa tu tie ženské idú zožrať, najmä čo sa týka peňazí
@zuzulka558 niekto tu zastáva názor, že odmeny sú úplne bežné a vypláca ich každý zamestnávateľ, iní píšu, že odmeny nikdy nemali, max nejaký darček. Ja som rovno napísal, že sme dostali a aj koľko. Nie preto aby som sa chválil, ja si myslím, ze ich výška bola taký priemer. Ale preto, že ma zaujíma ako k odmenam pristupujú zamestnávateľia na Slovensku a osobná skúsenosť ľudí. Ak by som nenapísal výšku mojej odmeny, dostal by som negatívne komentáre, že sa zaujímam ale za seba ne nenapíšem.
Ja 100 eurovu poukazku do kauflandu/zdravotnictvo/, muz nic
Tak si ich uzivaj v zdravi.