Ahojte baby zaujima ma ze kto uz dostal peniazky z danoveho uradu za rok 2017. Cakam bonus aj preplatok vyse 700 eur. Podala som papiere 19.3 a este nic neprislo na ucet. Dakujem
Dakujem za odpoved.
Uz to postupne posielaju ale idu podla abecedy tak ak si pri konci tak to moze este par dni trvat...
Moje priezvisko zacina na ,,N"
Mne prišiel včera a som P
My sme A a este nic neprislo.Vzdy az v maji
V pondelok prisli a priezvisko na M
Vobec to nejde podla abecedy, zavisi to spravkyne dane. ...kazdy ma podla priezviska (abecedne) svoju. Takze pracovnicka Z moze byt rychlejsia, ako spravkyna s pismenkom A...takze len cakat, a je jedno kedy sa danove podalo, ci vo februari, alebo v marci...vyplacat sa moze az po poslednom dni podania danoveho priznania po 3.4.2018 v tomto zdanovacom obdobi
@janka54321 presne tak,my sme M sestry sú B a G a ešte áno jednej neprišli peniaze.Je to o náhode
My už sme dostali minuly týždeň nás účet , priezvisko S
Ahojte ja som podávala koncom februára ešte a stále mi nič neprišlo
Ahojte. Aj ja cakam. Minuly rok nam prislo 26ho a predtym tiez 26ho.dufam ze do piatku nabehne na ucet. 😀
Ahojte uz mam na ucet tie peniazky. Pred chvilou prislo.
Nám prisiel tiež dnes bonus,presne tak ako minulý rok (27.4.)
Ja som z LC a stale nic.pracovnicka na danovom mi vravela ze minuly tyzden piatok poslali ale stale nemam na ucte.
Prisla poukazka v stredu
@ramzes1980 manzel volal na DU do LC a pracovnicka vravela ze uz boli poslane peniaze v piatok pozrela podla rodneho cisla. No uvidim zajtra.
Odkial viete ze v piatok nikomu neposlali. Ďakujem
Mne uz preplatok prisiel a manzelovi este nie, aj ked mame rovnake priezvisko, takze podla abecedy to isto nebude 🙂
Mm stale neprislo a uz mam nervy niezeby mi chybali peniaze ale muzova ekonomka je taka trubka a prvy krat pokazila danove tak posielala opravne a ja stale pochybujem ci vlastne dobre.
Ani nehovor. Ja tiez. Minuly tyzden stvrtok som volala na DU pracovnicka mi vravela ze v piatok poslu peniaze. Ani doteraz nemam na ucte.
Muz volal na danovy a tam my truba povedala ze do 11teho poslu.nechcela mu dat info
Oni tam hovoria co chcu
Musime cakat 😂
Nemam problem pockat ale ja len dufam ze ekonomka to spravila spravne a ze peniaze aj pridu lebo neviem ci sa da dotatocne poziadat
Teraz ich rozposielaju uz a este aj budu v maji