Dostali ste peniaze zo sociálky za február 2013?

peptina
3. apr 2013

neviem kde mam zaradit moju temu ci skor otazku:bol uz vyplateny februar 2013? ci preto nam neposlali peniaze z marodky lebo sme dlzni socke za jeden mesiac? stalo sa vam to?dakujem za vsetky podnety a rady. manzel je SZČO a to jemu meska platba

zivika
3. apr 2013

@peptina pokial dlzite socialnej poistovni co i len jeden mesiac, asi vam peniaze poslu, az ked vyplatite dlh...ved tam skuste zavolat a informovat sa priamo tam, na infolinke su celkom mile zenusky 😉

zuzulica
3. apr 2013

@peptina pokiaľ má nejaký nedoplatok nepošlú mu peniaze dokiaľ to nezaplatí 😒

zuzka444
3. apr 2013

@peptina treba mat vyplatene vsetky podlznosti.voci socialnej poistovni inak.peniaze nevyplatia...akonahle vyrovnate dlh peniaze doplatia..kamoska to mala tak.isto ale ju upozornili ze ma nedoplatok aby si ho vyrovnala.ze inak nedostane peniaze.

peptina
autor
3. apr 2013

@zuzka444
@zuzulica
@zivika dakujem myslela som si.....inak nas nik neoboznamil..a fakt mile tetusky,poslali raz omylom manzelovi papiere a v nich aj nejakej mamicky co sa stara o chore dievcatko a ked som im volala ze ich chcem informovat najprv,drzo a sproto ze "co otravujem" a potom boli z toho hotove ze "asi budu mat pruser ze to poslali uplne inym ludom

zivika
3. apr 2013

@peptina 😕 tak ja som mala na infolinke vzdy stastie, vzdy ku mne boli mile a ochotne...

peptina
autor
3. apr 2013

no ja som volala do PO 😎 😒

zuzka444
3. apr 2013

@peptina no oni su "mile " ja ich mam.tiez velmi.rada....vlastne dostavaju plat za frflanie..ako aj ja nastupila.som.na pn a moje mesto patri.pod socialnu topolcany ale praca pod bratislavu ale som.sa chcela spytat ze ci neni jedno kde to odovzdam a ich mila odpoved ze cooo.to by sme museli poslat do.blavy my tak nech si to laskavo poslem.ja a nemam.ich s tym.otravovat.cize v podstate je to jedno len oni by mali o jeden papier navyse...takze teraz si vsetko radsej robim.sama lebo na nich sa spoliehat to je dovidenia.

peptina
autor
3. apr 2013

@zuzka444 presne tak moja svokra chcela papier z presova a poslali jej cisty papier s napisom ze musi ziadat na pobocke v blave a zavolala tam a jej povedali ze mohli ten papier by vydat aj v presove lenze sa im nechce tak posielaju somariny

zuzka444
3. apr 2013

@peptina no.jasne prosim ta spravit nieco navyse by ich asi zabilo...kks...mrkvy a petrzleni tam robia :D...to su nase slovenske urady toto...by ma.zaujimalo kolko zarabaju...ale tak.cest vynimkam najde sa aj mila pracovnicka ale zrejme.tam.je nova a spuchliny ju este nenakazili :D.

peptina
autor
3. apr 2013

@zuzka444 si zaBILA 🙂 strasne to je s tym statom...ked chcu od nas peniaze tak to suri a daju ultymatum ale ked oni maju nieco dat ta maju casu ani oboznamit netreba

zuzka444
3. apr 2013

@peptina presne tak tebe daju ledva ledva mesiac a oni maju casuuuuu aj pol roka...je to naozaj nieco.hrozne.a naozaj nedajboze ze sa chces nieco spytat kuknu na teba ze co od nich chces a neotravuj ved to mas vediet.to je zbytocne sa aj rozculovat....naozaj.ach kedy tento stat dostane do ruk niekto normalny kto tu nastoli poriadok?strasne vela veci by som.zmenila a zacala by som pridvkami kto.si nezasluzi a nema nic odrobene dovidenia a taky co dre cely zivot nech si uzije ...nije ono je to naopak.:(.

peptina
autor
3. apr 2013

@zuzka444 ja by som povedala ze este skor ciganom poradia ako nam...tí poznaju vsetky paragrafy len aby mali peniaze

zuzka444
3. apr 2013

@peptina to je maximalne vystizne..a vies preco?lebo povedia to je.rasizmus...ale prd je rasizmus keby ho zazili potom.by mohli nieco vypravat...ako je mozne ze romka co sedi doma nikdy nerobila dostane 500 eur a ja co robim pomaly od.14 rokov nemam na nic narok ked som.bola bez prace?iba na zivotne minimum co je 80 eur ci kolko...fakt dost chabe.ale rozmyslala.som.ze aj ja to raz vyskusam a poviem to je rasizmus ze romov uprednostnuju a mna nie.

peptina
autor
3. apr 2013

@zuzka444 presne ako si napisala

zuzka444
3. apr 2013

@peptina presne...vazne ked to im.vychadza vyde to aj nam.bo romovia zachvilku ovladnu stat a budeme.v prdeli ako jarny sneh.a stat si ich chova na prsach.najmy neplatia elektriku nic..naco.este im postavne nove byty..a rodiny ktore pracuju nemaju kde byvat to je v pohode podla nich raz nezaplatis najom.a uz mas exekutora na krku...fuj...ach odbocila.som.z temy aby nas nezavreli nahodou :D.

peptina
autor
3. apr 2013

@zuzka444 hehe sak minule jedna ciganka prisla k doktorke a povedala ze 5rokov cakala na byt mlada standa a uz sa aj dockala a my musime brat velke uvery aby sme mali svoje byvanie...fakt skoda reci ale je to realita

zuzka444
4. apr 2013

@peptina inak o tomto by som ti vedela vypravat.my tam mame 3 ziadosti a uz tam.budu dobrych 5 rokov a ak nie aj viav..narocky sme si ich davali skor bo sme vedeli ze to dlho trva..a?nic.ani sa neozvali nic.mozno teraz by sa ozvali ked som tehotna a niesme zobraty ale kedze mam.trvale rovnake s priatelom neviem.no...no a samozrejme mame uver na krku 18 rokov a zatial ubehli len 2 :(.

zuzulica
4. apr 2013

@peptina stane sa... ja patrím pod Senicu a tam sú našťastie vždy veľmi milé a ochotné 🙂