Ahojte , chcem sa spýtať kde je dobrý detský účet s internet bankingom
Ďakujem za info
@katus2323 ten IB chce obsluhovat dieta uz same? Moja ma v primabanke, lebo tam mame ucet aj my, ale IB obsluhujem ja, jej ucet mam aj v mobilnej appke. Ona ma kartu, ale zatial nema velmi moznost ju pouzivat, kedze nikam nechodia zo skoly a sama este von s kamoskami nechodi. Hlavne jej tam odkladame peniaze a ma aj sporiaci poducet, cize na tie nase potreby to zatial uplne vyhovuje. A vsetko je samozrejme bezplatne (t.j. vedenie uctu, karta atd).
Moje majú v Prima banke s IB a so sporiacim účtom
@katus2323 ďakujem Vám, jedna sa o 13 ročne dievča , chcela by som niečo kde by jej chodilo výživné. Chcem sa spýtať ešte ak mám osobný účet v Slovenskej Sporiteľne a založila by som jej detský účet dajme tomu v Prima banke tak budem mat nárok na banking k detskému úctu ak nemám u nich osobný účet ? Lebo čo študujem napríklad tatra banku tak banking tam majú iba ak tam je vedený aj osobný účet. Nechcem nejako opúšťať moju banku, vlastne zháňam niečo kde je možnosť plus k úctu mat možnosť aj bankingu. Ďakujem Vám
@katus2323 ja som založila synovi (14) vo Fio. Ľahký, prehľadný, jednoduchý banking...
Teraz reklamuju detský účet v 365.....ja mám tam účet a som spokojná aj ib je prehľadný
@katus2323 ahoj, dcéra (12r.) má detský účet v Prima banke ( aj IB aj karta ), ale tam som jej presmerovala rodinné prídavky, pomaly sa jej to tam zbiera. IB ani kartu zatiaľ nevyužíva ona... Plus som jej založila 365 smartie, tam dostala hodinky na platenie, tam jej posielam vreckové ( IB riadim ja )
@katus2323 moji mali v Tatra banke. Teraz uz maju studentske.