Poradte dobru zivotnu poistku pre dieta.
Naco potrebuje dieta zivotnu poistku? Splaca hypoteku? Nechces mu radsej investovat peniaze do akcii na 15 rokov, nech v 18 ma nieco na zaciatok?
No dobre vieme ze poidtka pre dieta je super vec, uz len teda ze kde? Nech kryje dobre urazy, hospitalizacie, kriticke choroby. Ak niekto vie. Dakujem
Osobné dávam NN alebo Uniqa najlepši pomer cena/krytie 😎
@wade no ak sa dieťaťu niečo stane a ty ostaneš rok bez prace alebo viac , lebo musíš dieťa opatrovať, tak vtedy to zmysel asi ma
viem ti poradiť. Pozri profil 🙂
Uniqa alebo NN.
@insurance_advisory
@jarka_black daju sa uzavriet online ci treba niekde chodit? Od uniqa a nn?
je možné online, zaplatením
Samozrejme všetko sa už dnes robí on-line. Netreba nikam chodiť 🙂
Vedia prist aj k tebe a vysvetlit ti vsetko comu nechapes a co ta zaujima.
Treba čitat aj male pismenka v poistkach - vyluky a teda skor by som si nasla niekoho kto mi spravi prehlad ako online vyklikať
Moji majú metlife úrazovky, malému 2x šili hlavu dostal peniaze aj za chirirgicky zákrok,hospitalizáciu,aj čas nevyhnutného liečenia
Generalli, je lacná. Už viackrát sme využili, deti mali úrazy a dostali takmer 1000 € každý.
Nepleťte si životnú poistku s úrazovou, je v nich rozdiel.
A Allianz? Tam tuším majú farbicku, ako program poistenia pre deti, nemáte niekto s nimi skúsenosť?
Samé pojmy a dojmy. Nie životnú poistku dieťa nepotrebuje, v podstate nepotrebuje ani úrazovú. Keby už, tak by som investovala do fondov no ale to je na inú diskusiu :D
@laurita285 v podstate dieťa nepotrebuje veľa vecí
Moje dieta potrebuje
Autorka, ak chces ozvi sa.. ak nie, tak nech ti tu poradia
maaalo informacii, ked chces napis mi a ked nie musis napisat viac info...