Keby mate 2000€, do čoho by ste ich investovali? (dom ani auto nie)
nuz ano, dom ani auto nie, lebo stoja niekolkonasobne viac.
@viestta môžeš konkretizovať?
@mirage dá sa investovať do domu a auta 🙂
s 2000 eur?prezrad ako.
2000 eur? No to nevidim na ktovie aku investiciu. Tato suma sa velmi rychlo rozkotula 🙂
minipodnikanie
@viestta zabúdam 🙂
@diewcatqoo preto sa pýtam na nápad 🙂
To je malo peňazí na investovanie to je skôr rezerva ktorú treba mat na vydavky
@katulienkax ja sa ale pýtam na investovanie, nie rezervy
@katulienkax presne som to chcela napisat... 2000 nie je investicia, to je menej penazi, ako by mal mat clovek ako rezervu.
Co si pod tym investovanim predstavujes? Ze na tom nieco zarobis? Na 2000 Eurach tazko.
mozes investovat do kurzu cudzieho jazyka 😀
@qetka neviem tak keby investujem do seba tak asi nezarobím 😀
@nnnuuunnn to mi netreba 😁 ale ďakujem
Najlepšia investícia je do samého seba. Ciže asi nejaka knižka dobrá alebo kurz 🙂 alebo do nejakeho fondu, to tiež nie je zlý nápad, ja osobne tak investujem každý mesiac 100€, nezrujnuje ma to a o pár rokov mi niečo malo pribudne na účet
ako, že nezarobíš? investuješ do seba -> naučíš sa niečo nové v obore -> dostaneš vyšší plat 🙂
tak z 2000 eur veru nezarobis... to je strasne malo penazi. Dnes, ked uroky v banke idu pod 1%, tak 2000 je nezaujimavy peniaz.
Zaplat si kurz programovania a potom si zarobis tym, co sa naucis. Ale ak cakas, ze das 2000 Eur dakam a z toho budu peniaze bez prace, tak take uz neexistuje.
2000 € je akurat suma do fondov na finaxe.
Ja do kondičných jázd alebo počítačového kurzu, nič iné pre mňa ozaj užitočné za tie peniaze nezozeniem 😆
Sla by som po korone na dovolenku... ale to nie je investicia 🤔
@qetka to som nikde nepísala že chcem prachy za ničnerobenie
@simsalabim je to investovanie do dovolenky a presne takéto niečo skôr by som aj chcela investovať do nejakého potešenia pre mňa vďaka za názor
@thoughtfulweirdo tak tie kondičné jazdy sa veru zidu ak mne, ďakujem
@bikarbona to je ale aj dosť risk nie?
jáj tak to si mala hned povedať, že hladas potesenie 😀 Co tak kurz farebnej typologie? Naucis sa, ktore farby Ti pristanu a budes vediet kombinovat oblecenie
ved to sa pytam, co si pod tym predstavujes. Ci chces na tom zarobit, uzit si, nieco sa naucit a investovat do svojej buducnosti. To je kazde z uplne ineho sudka.
@nnnuuunnn toto viem aj bez kurzu 😂
@nnnuuunnn zase nech to nieje nejaká zbytočnosť 😂 ale cením si radu