Dĺžka trvania úhrady z VUB do SLSP

julka828
7. júl 2021

Ako dlho prosim vas trva kym pride uhrada z VUB na SLSP ?

petamich
7. júl 2021

v ramci SEPA standardov akykolvek medzibanovy prevod by mal byt pripisany v banke prijemcu nasledujuci pracovny den

patka06
7. júl 2021

počas pracovných dní do 24 hodín, reálna skúsenosť /mám VUB/ peniaze poslané do 10.00 sú pripísané ešte v ten istý deň

julka828
autor
7. júl 2021

@petamich takze ak pani tvrdi ze mi poslala uhradu z vub do slsp vo stvrtok tak uz som mala peniaze mat nie ?

petamich
7. júl 2021

@julka828 akoze minuly stvrtok? 😃 ano v piatok by boli na ucte ak mala splatnost realne stvrtok, kazdopadne odvtedy uz ubehlo veeela casu, nech ti posle potvrdenie platby s viditelnym datumom realizacie 🙈

julka828
autor
7. júl 2021

@petamich ano uz som pytala no je to podvodnicka tak ci ma neklame ze mi uz vratila uhradu. Prestava ma to bavit

patka06
7. júl 2021

@julka828 ak poslala vo štvrtok a nezmenila dátum splatnosti, tak by si ich mala v piatok na účte, ak dodnes neprišli určite ich neposlala ..resp. spravila chybu v prevodnom príkaze a peniaze išli na iný účet, prípadne sa vrátia na jej účet, ale keď píšeš, že je to podvodníčka, tak ťa skôr zavádza a peniaze neposlala

lucks6
7. júl 2021

zvacsa na dalsi den by mali byt peniaze na ucte. no podla toho, co si pisala, tak by som proste povedala, ze ti tie peniaze neposlala

liz_lemon
7. júl 2021

@julka828 jasne, ze ta klame, ved to je uz pomaly 7 dni, pripisane by boli uz v piatok