Ahojte.. Vznikol mi dlh na poistnom v dôvere.. Není to vôbec veľa a ja by som to chcela vyplatiť.. Na internete som nasla že sa to dá aj cez elektronickú pobočku.. No vôbec sa neviem zorientovať kde to tam mam zaplatiť?.. Vie mi niekto poradiť?.. Riešil to niekto cez elektronickú pobočku?.. Ak to inak nepôjde vybehnem v Pondelok priamo na pobočku.. Za odpovede ďakujem
Ďakujem baby.. Toto číslo budem samozrejme volať tiež môžem ale až v pondelok.. Som to len dnes zbadala a chcela som im tam hneď poslať peniaze ale tak do pondelka to vydrží.. Dakujem
Dlho mas ako SZCO? Ked nemáš zriadenú elektronicku komunikaciu tak to nevyriesis.
Najrýchlejšie ist tam osobne a vyplatiť v pokladni ked sa da.
Ked nie. Dovera ma urcite na stranke cislo uctu. Da sa zaplatit cez ucet. Variabilny symbol ked si SZCO je rodne cislo.
Tu su informacie o plateni SZCO:
https://www.dovera.sk/platitel/samoplatitel-a-s...
@sylvinka08 december som mala len brigádu a však neodrobila som plný mesiac a vlastne dní kedy som nerobila mi vznikol dlh.. Od 1.januára som na úrade prace..a všetkým vám ešte raz moc dakujem
@mattkapd tak kludne doplatit na cislo uctu v linku. Variabilný symbol bude tvoje rodne cislo. Špecifický by mal byt 202012.
@mattkapd ja som pri inej veci volala na tú zákaznícku linku a pekne ma naviedla čo kde.