Dlh a splátkový kalendár

12. apr 2022

Ahojte
Mam dlh voci ZP Dôvera a dnes mi prišla výzva na uhradenie od HeyPay, a zaujimalo by ma ci sa da dohodnut si splatkovy kalendar aj v takomto stadiu.
Chcela som tam zavolat ale uz bolo po piatej, tak sa skusam informovat tu, dakujem.

lenuska9999
12. apr 2022

Určite treba zavolať a dohodnúť sa. Je to možné. Samozrejme je pre exekútora výhodnejšie sa s tebou dohodnúť ako vymáhať od teba tie peniaze

lesnajahodka
13. apr 2022

Minútu týždeň prišiel mojej mame a online(alebo osobne) si vieš nastaviť splátkový kalendár, vieš si to rozdeliť aj na rok, proste ako tebe vyhovuje. Prvá splátka sa stále platí 10% z výšky dlhu. 🙂

lesnajahodka
13. apr 2022

*minulý týždeň

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. apr 2022

@tomi97 lebo som si par mesiacov neplatila zdravotku v dovere mam tam 300 eur nie nejako extra vela a neriesili to doteraz, manzel ma union a raz cely rok neplatil a nic mu neprislo,nakoniec to bol osobne vyplatit naraz na pobocke a aj sa tie panie cudovali akoto ze mu nic neprislo,nuz,niekedy su dolezitejsie vydavky ako na nezmysli

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. apr 2022

@tomi97 ok dakujem za nazor :D

autor
14. apr 2022

@tomi97 pozri si YT kanal Forum svobodneho pristavu, tam su vysvetlene dane, aj ako by to vyzeralo keby neboli ziadne, jediny vychcanec je štát, ale ok, to by bolo na dlho a mimo témy.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. apr 2022

@tomi97 mylis sa, sice to nie je tvoja vec ale som momentalne dobrovolne nezamestnana,manzel pracuje normalne na zmluvu, nikdy som nepoberala ziadne davky ani ine prispevky od statu,nebola som vedena ani na UPSVaR e presne z toho dovodu ze som si vedoma ze by na mna platili bezni smrtelnici ktori tie dane platia nedobrovolne pod vyhrazkami statu

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rikarika
14. apr 2022

Autorka - k tvojim slovam - dolezitejsie vydavky ako na nezmysli - si financne negramotna a pokial nepochopis aspon ako tak ako system financovania zdravotnictva funguje budes vzdy jednou nohou v exekuciach. Dostuduj si.