Divná vec s platobnou kartou

20. nov 2023

Baby prišla mi dnes platobná karta poštou CSOB.. na karte je moje meno a 100€ kredit …. Ale ja tam nemám účet a v živote som s tou bankou ani nekomunikovala… čo si o tom myslite?
Je tam že celkový limit 100
Aktivuje sa vložením pri prvej platbe
A klasická ČSOB platobná karta

janai1
20. nov 2023

Debetná alebo kreditná?

autor
20. nov 2023

@janai1 debit

janage
20. nov 2023

Ako vieš koľko tam je a aký je limit? Bolo to nebodaj v tom liste? Takisto PIN kód?
Nespekuluj a rovno volaj do banky.

autor
20. nov 2023

@janage napísané je tam limit 100€
PIN tiež
A teraz pozerám že je tam napísané : dovoľujeme si vám odovzdať medzinárodnú bezkontaktnu platobnú karta VISA Classic študent debit
Ale ja niesom už 2 roky študent…. Ale s touto bankou som nikdy nekomunikovala

candii
20. nov 2023

Hlavne ju nepouzi a choď do banky

kandelabra
20. nov 2023

Mozno omyl, a mozno dalsi sikovny trik, ako si nachytat zakaznika.

jarka_black
20. nov 2023

Pripnem sa. Bežte do banky s tým. Takto pred rokom som do ČSOB nahlásila podvodný email, riešili to, boli radi za nahlásenie. Momentálne som hlásila podozrivý email akože od mBank - poslala som im screenshot, neklikala som na nič... vyzeral ako od nich, adresa ich... ibaže slogan z neho som nevygooglila - preto podozrivý. Dnes si ho vyžiadali preposlať.
Ale toto som ešte nevidela, tak dajte vedieť, ako to dopadlo.

bloger
20. nov 2023

Určite kontaktuj radšej banku.

autor
20. nov 2023

@jarka_black volala som do banky v nákupnom centre v našom meste a ihneď ju blokovali a asi 3x ďakovali že som zavolala a že im to mám doniesť na pobocku

maranco
20. nov 2023

Zisti v banke na základe čoho mali tvoju adresu, kto a kde podpísal zmluvu a objednávku karty.
Neposielala si fotku občianskeho niekomu? Inzerát na prácu alebo investovanie?

autor
20. nov 2023

@maranco ešte mi napadlo rodičia majú obaja CSOB ale to asi s tým nemôže súvisieť či?..
Fuu no ja som v druhej robote prvá bola veľká firma a druha v podstate tiež to som posielala fotku na personálne aby urobili pracovnú zmluvu.,. Investovanie nič
No ale bojím sa zajtra tam skončím aj s tými papiermi čo prišli a kartou

jarka_black
20. nov 2023

Nebojte sa. Buď ste hrdinka alebo "v balíku". Alebo oboje 🙂

jarka_black
22. nov 2023

Ako ste pochodili v banke?