Direct marketing - zaplatenie mince

podprsenkovalady
27. mar 2024

Ahojte potrebovala by som poradit Mamke dnes prisla upomienka c.1 ze ma zaplatit za mincu 44,95 euro a nic jej neprislo nic nepodpisovala ani postarke takze muselo to bit hodene do schranky a o dannu mincu sme nemali ani zaujem pisala som email 6.3.24 do DirectMarketing aj som tam volala ziadna odpoved a dnes co som spominala ze ak nezaplatime do 10.4 budeme platit za zmluvnu pokutu a ak ju neuhradime do 10.4 tu dlznu sumu podaju na oddelenie vymahania pohladavok ziadost o vymahanie pohladavky....poradte mi proisim co mame robit ci to uhradit ci nie ale kedze sme nic nedostali ako aj sme nic nepodpisovali myslim ako doporuceny list tak je to bezpredmetne nie? Cize neuhradit ....Dakujem babenky za vase rady ....🙂

maranco
27. mar 2024

@podprsenkovalady nevolali jej cez telefón s ponukou na mincu a neuzavrela zmluvu telefonicky?

Keď tam budeš volať pýtaj si podacie číslo zásielky, a akou spoločnosťou posielali zásielku a vyhľadaj si sledovanie zásielky na stránke kuriéra.

Možno len skúšajú a stačí im pár seniorov čo od strachu zaplatia.

Môžeš skúsiť napísať aj tu
https://www.soi.sk/sk/Podavanie-podnetov-stazno...

podprsenkovalady
autor
27. mar 2024

@maranco dakujem 🙂

zuzjav
6. máj 2024

@podprsenkovalady Dobry den, aj mne volali z Direct Marketing. Chcela by som sa vas spytat ako ste to poriesili. Su to podvodnici.