Dobrý deň,chcela by som sa spýtať došla mi správa s takýmto textom,došlo to už niekomu?
Vasa ziadost pre Nina v ramci projektu Digitalny ziak o prispevok v kategorii, v ktorej ste sa registrovali, je aktualne v procese overovania v statnych registroch. V pripade potvrdenia naroku Vam zasleme SMS s validacnym kodom s dostatocnym predstihom pre uplatnenie naroku. Viac informacii najdete na www.digitalnyziak.sk. Digitalna koalicia
@emulik146 ti to napisem presne 20.9 mi prisla ta sms ze sa overuje a 10.10 mi prisiel kod uz na vyber nb
@emulik146 presne aj mne prišla taká sms-ka už asi dva týždne tomu včera som volala a konečne sa dovolala ale odpoveď stále tá istá práve sa preveruje vaša registrácia ale to počúvam stále keď sa tam dovolam ...registrovala som sa niekedy v polovici júna ... Už je to o nervy to čakanie.....
U nás prišiel kód po 6 týždňoch od podania žiadosti
Treba čakať...
Zdravím vás.Čaka niekto ešte na kód ? Ďakujem
Ahojte mi sme zaregistrovali na chlapcov základnej školy 2haka a 6taka v auguste 14.8. Vtedy hneď prišiel aj registračný kód 20.9 prišla sms s tým, ze naša žiadosť sa overuje odtedy nič žiadna sms ešte keď som tam nedávno volala Pani mi vravela ze ešte neskončili s overovanim tiež ani necakame ze to príde.
Teraz nám prišiel kód takže žienky treba si počkať my sme čakali tiež celkom dlho ahojte
@emulik146 no a co s tym? ved to chodi