Digitálny žiak - žiadosť v procese overovania

emulik146
18. okt 2023

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať došla mi správa s takýmto textom,došlo to už niekomu?
Vasa ziadost pre Nina v ramci projektu Digitalny ziak o prispevok v kategorii, v ktorej ste sa registrovali, je aktualne v procese overovania v statnych registroch. V pripade potvrdenia naroku Vam zasleme SMS s validacnym kodom s dostatocnym predstihom pre uplatnenie naroku. Viac informacii najdete na www.digitalnyziak.sk. Digitalna koalicia

sweet20
18. okt 2023

@emulik146 no a co s tym? ved to chodi

cezpat
19. okt 2023

@emulik146 Prišlo to viacerým, pravdepodobne stále čakajú na overovanie a nestíhajú, ja stále čakám na emailovú žiadosť o preposlanie kódu z júla. To mi na začiatku septembra poslali odpoveď, že moju žiadosť zaevidovali a budú ju riešiť, prosia o trpezlivosť 🤷.

emulik146
autor
19. okt 2023

@sweet20 no to že to chodí viem aj sama,ale ďakujem.

emulik146
autor
19. okt 2023

@cezpat ďakujem krásne,neviem aká je tam je čakacia doba.Myslim,či vám to schvália alebo zamietnu.Neviem či som čítala správne,ale myslím že do konca októbra by sa mali vyjadriť.Tak uvidíme.

liliputka2131
19. okt 2023

@emulik146 ti to napisem presne 20.9 mi prisla ta sms ze sa overuje a 10.10 mi prisiel kod uz na vyber nb

martul
19. okt 2023

@emulik146 ale no táááák, čítala si aspoň trošku na ich stránke?! Tam to je tak strašne polopate napísané, že až.
A skús pozrieť koľko diskusií už existuje pod tvojou.

mane01
19. okt 2023

@emulik146 predlzili to do konca novembra, vraj lebo nestihaju… vcera som tam volala

mata2101
20. okt 2023

@emulik146 presne aj mne prišla taká sms-ka už asi dva týždne tomu včera som volala a konečne sa dovolala ale odpoveď stále tá istá práve sa preveruje vaša registrácia ale to počúvam stále keď sa tam dovolam ...registrovala som sa niekedy v polovici júna ... Už je to o nervy to čakanie.....

milos81
20. okt 2023

U nás prišiel kód po 6 týždňoch od podania žiadosti
Treba čakať...

tinus007
30. okt 2023

Zdravím vás.Čaka niekto ešte na kód ? Ďakujem

nananka
31. okt 2023

@tinus007 ja, ale mne zatiaľ prišla len sms kde je overovací kód pre registráciu v ten deň keď som registrovala /4.9/, odvtedy nič

tinus007
1. nov 2023

@nananka tak dnes je prvého a všetky kódy mali byt rozoslane do konca októbra keďže do konca novembra je mozna kúpa.Tak neviem no či ešte prídu kódy

nananka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nananka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nananka
2. nov 2023

@tinus007 tak som sa dovolala a povedala mi, že do konca novembra budú rozposielať tie kódy, tak asi to predĺžia - to som sa nespýtala ☹

nananka
2. nov 2023

@tinus007 a už mi aj prišiel kód 🙂

tinus007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linddusa
2. nov 2023

Ahojte mi sme zaregistrovali na chlapcov základnej školy 2haka a 6taka v auguste 14.8. Vtedy hneď prišiel aj registračný kód 20.9 prišla sms s tým, ze naša žiadosť sa overuje odtedy nič žiadna sms ešte keď som tam nedávno volala Pani mi vravela ze ešte neskončili s overovanim tiež ani necakame ze to príde.

tinus007
2. nov 2023

@linddusa my sme tiež natom tak že už ani nečakáme a to sme registrovaný od mája

linddusa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linddusa
3. nov 2023

Teraz nám prišiel kód takže žienky treba si počkať my sme čakali tiež celkom dlho ahojte

pkgirl30
4. nov 2023

@linddusa mne prišiel tiež kód včera o 22:00 a registrovala som v júni. takže len treba trpezlivo čakať, nič viac s tým neurobíme