Ahojte, registrovali ste vášho prvaka do toho nového projektu, kde dostane príspevok na kúpu notebooku ?
Prišla vám nejaká odpoveď?
Ani nám ešte nič neprišlo.
@zobaka a nie je to iba pre socialne slabsich?
@stanulienkat nie, je to pre vsetkych prvakov strednych skol plus pre socialne slabsich 🙂
@stanulient nie, aj pre prvákov stredných škôl a deti so spec.vychovnymi problemami
@luccija presne
Dotácia bude 350€?
@oliverceky áno, ale keď chces drahší doplatis si nelimituju Ta
@kalifka Žiak majúci vyjadrenie zariadenia poradenstva a prevencie o tom, že jeho špeciálne výchovno-vzdelávacie potreby vyplývajú VÝLUČNE z ich vývinu v sociálne znevýhodnenom prostredí.
Čiže pre deti so ŠVVP to nie je určené, pokiaľ tie ich ŠVVP nie sú výlučne na základe toho, že sú zo sociálne znevýhodneného prostredia.
Bežné deti so ŠVVP na to nárok nemajú, pre nich to určené nie je.
Včera som registrovala môjho prvaka a bolo tam že budú posudzovať v 2 týždňových intervaloch.
@katuskapd dobrý večer rada by som ak by ste mi poradili ako mam napísať školu lebo ak napíšem nedá sa to odoslať, stále je tam napísané že zo zoznamu vybrat ale zoznam škôl tam není ďakujem za rýchlu odpoveď
@sitevecickykosice ja keď som začala písať gymmnazium. ,hneď mi ho ponúklo,skúste podľa mesta zadať, ja som prvaka registrovala
@katuskapd ďakujem veľmi pekne skúsila som rozpísať školu a podarilo sa, lebo predtým som skúšala len skratku SPŠE ďakujem
Dobrý večer. Po vylnneni registracie mi prisla SMS s kódom. Zadal som, objavil sa napis telefón overený (alebo take nieco, uz si ani nepamätám). Nemal prísť nejaky potvrdzujuci email, ze registracia bola uspesna?
@abraham007 dobrý deň email príde do 2 týždňov vyjadrenie ci všetko spĺňate. Mne tiež došla len sms s kodom.
@sitevecickykosice ja som sa zaregistrovala na začiatku a doteraz ešte nič neviem 😠
@abraham007 neposielaju nic
Nakoniec z toho nič nebude....🙄🙄
Ja som som vyplnila žiadosť začiatkom m februára a nedošla mi ešte žiadna sms a ani mail
Dnes mi prisla sms , že nás evidujú a preverujú. Takže sa konečne pohlo. 🤩🤩
este nie, cakame