Dobrý deň, chcela by som sa opýtať a vlastne zároveň poradiť. Chystám sa dcére založiť detský bankový účet. Neviem sa rozhodnúť medzi VÚB Banka a Tatra Banka. Najlepšie by bolo, keby bol účet zároveň výhodný aj pre mňa. Aby sme nemali Každá založený účet v inej banke.
Ďakujem za každú Radu a odpoveď.
Dcera ma v TB zalozeny ma stiahnutu apku TABI, a ja mam svoj hlavny v TB...ma aj kartu, a presuvam jej ked treba
Ja zato ze so otvorila dcére detský účet v TB mam zadarmo aj môj, bola taka akcia ale ci ešte je, neviem
@lubinka157 ja mam TB, až príde čas, založím tam účet i dieťaťu.
TB aj môjmu dieťaťu som otvorila v TB cez appku.
@lubinka157 Detský účet - k čomu je to dobré? Nech sa dieťa naučí hospodáriť s cashom. Tam hneď vidí koľko má a koľko môže minúť. Nepotrebuje ani mobil, ani internet, ani kartu,... len vlastný rozum.
@lubinka157 asi každá banka má účet pre deti zadarmo, ak chceš používať jednu aplikáciu založ tam kde máš aj svoj účet, keď bude staršia založí si tam kde bude chcieť ona
pozri si či budeš vedieť nastavovať jej platobnú kartu a limity na karte, koľko môže platiť, či môže vyberať z bankomatu, platiť na internete a podobne, či máš tam notifikácie na pohyby na jej účte