Dobrý deň chcela by som sa poradiť. Dieťa mam poistene v alianzi 3 roky a mali sme až teraz po rokoch prvý menší úraz v škôlke spadol z preliezky priamo na lakeť takže mi riaditelka telefonovala nech s nim idem hneď k lekárovi. Zahrnute v poistke máme všetko čo mohlo byť každopádne neviem či sa poistenie vzťahuje aj na takýto ľahší úraz. Bola by som vďačná ak ke tu niekto kto by mi vedel poradiť ďakujem.
Stále za každých okolností nahlas poistnú udalosť. To máš 100%nú istotu, že dostaneš odpoveď aká má byť. Tiež som si myslela, že syn po úraze nedostane nič, lebo doba liečenia bola menej ako 7 dní a bola som milo prekvapená keď mi piplo 150€ z poisťovne.
@katka2602 presne to som počula od známich. Poistku nezneužívame máme prví uraz po rokoch platenia. Ďakujem
@nikadamianko za skúšku nič nedáš 🙂.
Ahoj, pracujem v Allianz, písala som ti správu, liečba musí prebiehať u detí minimálne 11 dní - rada ti pomôžem nahlásiť PU 🙂 Allianz prepláca ešte aj bodnutie hmyzom, myslím že to bude OK 🙂
Ak máš krytie na drobné úrazy , preplatia ti . Určite podať hlásenie . Ja mám skúsenosť s udretou nohou za 800€ a nič vážne , ale to mám tak nastavenú ja svoju zmluvu 🙂✊🏼
Veď tam máš napísané, že mu nič nie je. To by poisťovne rýchlo skrachovali, keby rozdávali odškodnenia za každé buchnutie 🙂