Ahojte už niekomu došiel daňový preplatok za rok 2018 z Danového úradu?
urobil som si Danové priznanie cez onlinepriznanie.sk vytlačil som si ho a odniesol som koncom marca na danový úrad a tam Pani skontrolovala moje Danove vyučtovanié a vravela že ak bude niečo zle ozve sa,ale zatiaľ sa neozvala.Mam preplatok nad 700 eur a dal som si to na účet.
Preto sa pýtam, lebo idem do Talianska
Ďakujem
teraz pozeram ja som bol odniest DP na danove 8.2
@savard je uplne jedno, kedy bolo danove odovzdane.
Cas maju do 10.5
Do 13.5
Ahojte a ked DP podala uctovnicka? Pride to vo vyplate ci zvlast? V aprilovej nebolo, majova bude az 25.5...
@iizzaa123 vo vyplate - aprilovej. Treba sa informovat u uctovnicky
@veronikaszabova dakujem, v pond sa spytam...lebo suma nesedi...aj ked vlastne neviem ktora,lebo poslala 2 papiere.. tak pocitam ze poslu obe sumy 🤔😃
@iizzaa123 464e?
A prišli už niekomu aj na šekových poukážkach
Nie neprišlo nám nič.. Čakáme aj mi šek.
@iizzaa123 ahoj, a koľko čakáš,že ti vrátia? No ja neviem,ale myslim,že ti nevrátia nič....z príjmu,ktorý máš uvedený na tlačive,by si mala odviesť na dani presne tých 464-,čo si podľa tlačivá aj odviedla a daňový bonus na 1 dieťa ti zamestnávateľ podľa tlačiva tiež vyplatil...alebo sa mýlim?
@masenkamedvedova Nemajú jej co vrátiť.
@mimka11111 Nemylis. Presne tak.😉
@evittam nezda sa mi ,ze by nemali vratit nic...Kedze som na RD a manzel si uplatnoval nezdanitelnu ciastku. Takto to bolo aj min.rok.Poslali dve tlaciva a vratili sucet, ale az v auguste lebo to urobili zle🙈 Tiez to bolo okolo 400..To neraz je sucet viac,preto sa pytam ci to mam zase reklamovat ...kedy to ma/malo prist
@renulkar stara diskusia. Riesili to minuly rok
@savard už chodia môj muž dostal už dávno tiež si sám podával ale.bolo to začiatkom marca...rátaj že do 10.5 sa mi zdá ...ti to príde na účet môžeš byť hocikde ...