Ahojte 🙂 čo úvádzam do kolonky suma? sumu z potvrdenia z banky alebo 50% sumy z potvrdenia z banky?
to mas ,,uroky,, take vysokanske?
lebo pozor to neni splatka uveru ale iba ,,uroky,, 50% zo zaplatenych urokov...napr ked je splatka na hypo ja neviem 150€ uroky su mozno 15-20€ tak dobre si to pozri
To môže platiť keď ma vzatu hypotéku v auguste 2019?a to potvrdenie posiela banka?
no ja mam splatku cca 150€ a urok- k splatke 7,50€
@mtdk tak zalezi kolko mas hypo, kde aky urok teda...ja som zistila ze nemam narok na vratenie tych urokov nakolko som vystihla posledny mesiac ked sa este dala zobrat hypo pre mladych takze ja si to nemozem uplatnit...ja este 3roky mam takuto super splatku resp ,,fix,, no urok tusim dne smi hovoril do telefonu 0,2
@mtdk vies co ja som sama brala v tatra banke co ani nebola moja primarna banka,no uz teraz je. 😀
Ale tak chodi mi tam aj vyplatka vsetko a mam roky genialneho financaka co je pre mna pan s velkym ,P,...riesil este pre mna s ex dva krat hypo vzdy usesne a nadmieru spokojni...takze po rozvode som isla opat do toho a vybavil tie naj podmienky.z opacneho konca slovenska je ale MT ,mail a posta funguje....co ti poviem...