Baby viete mi niektora poradit ohladom danoveho priznania, hadam najdem niekohos rovnakym "problemom". Potrebujem vediet, ci musim podat danove priznanie (na SK) ak som mala nasledovne prijmy za minuly rok: mala som preplatenych 5dni dovolenky (od ceskeho zamestnavatela), 1 den som poberala Penaznu pomoc v materstve (z Ciech), rodicovsky prispevok zo Slovenska a dorovnavaciu davku k RP z Ciech. Dnes som sa dozvedela, ze mi nema kto spravit danove priznanie ako po minule roky ☹. A bolo by super, ak by mi vedel niekto poradit ci si mozem podat danove aj v CR (tam totizto nemusim, ale kym som pracovala, tak som si ho podavala, lebo sa mi to oplatilo ked som nerobila cely rok)
@evita68 ja ako som v cechach zamestnana, tak som si vzdy podavala iba informativne DP, nic som tu neplatila, teraz som pomylena tou preplatenou dovolenkou, inak by som mala iba matersku a rodicak a to viem, ze sa ako prijem nepocita ☹
@monulienkamt nemusíš nikde podávať DP, máš malý zárobok
@evita68 dakujem, to si ma potesila, o starost menej 🙂
@monulienkamt ak tvoj zdanitelný príjem nepresiahol čiastku 1822,37, nemusí podávať daňové priznanie.. takže nemusíš..