Ahojte uz ste si niekto vyplnil danove priznanie cez ich stranku a vytlacil a podal osobne? Da sa to tak ? Staci to zospinkovat s prilohami alebo ako to je vlastne a je mozne ho vyexportovat do pdf? Dakujem
Dakujem vam baby ☺️ ja to asi prvy krat idem robit vacsinou som mala RZ ani teraz nemusim podavat DP ale budem tam mat nejaku vratku aj kvapka potesi ☺️
Baby prosim vas v potvrdeni o prijme na riadku 10 mam nejaku sumu vobec neviem kam ju vpisat do danoveho priznania ? Je to suma nezdanitelnej casti zakladu dane na danovnika len neviem kde ju vpisat? Bez tej sumy mam danove skontrolovane a vsetko sedi 😂🙈 prosim kto ma naviguje som jelen z toho
Baby, na akej stranke sa da vyplnit danove B bezplatne a potom len opisat rucne do tlaciva? Kvoli suctom. Na stranke FS som sa stratila 😄. Diky za radu.
@oli18 https://pfseform.financnasprava.sk/Formulare/eF...
tu si ho vypíšeš, skontroluješ a aj vytlačíš, nič neprepisuješ, rovno ti vypľuje pdf
Vyplníš, stlačíš skontrolovať a aj je to ok, dáš vytlačiť, ono ti to stiahne v pdf, taktiež si vytlačíš potvrdenie, popodpisuješ, priložíš prílohy a zanesieš. Nespinkuješ nič. Tam ti potvrdia a to potvrdenie ti vrátia.