Vie mi tu niekto poradit?Som na invalidnom dochodku a teraz mi prinalezi spravit danove priznanie.Problem je vtom ako to spravit, ked za minuly rok som pracovala v 3 zamestnaniach na dohodu a v jednom riadne na pracovnu zmluvu?To mam teraz si vystavit tlaciva "A " 2-krat?Dakujem.
https://www.financnasprava.sk/sk/elektronicke-s...
Tu nájdeš Žiadosť o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti, vyplníš, pripojíš papiere od ostatných zamestnávateľov a požiadaj toho posledného o vykonanie ročného zúčtovania a nemusíš behať ty na Daňový úrad! Musíš stihnúť do 17.2.2014
Však ak si požiadaš zamestnávateľa o ročné zúčtovanie, tak žiadne tlačivo A nevyplňaš!!! Myslím, že ti stačí ak vyplníš hlavičku tej žiadosti, zoberieš papiere od všetkých zamestnávateľov, ak si neuplatňuješ na manžela nezdanitľnú časť (jeho príjem bol väčší ako 3735,94 eura), tak mzdárka v robote nebude mať problém ti to zúčtovanie urobiť!
@junovka nie, robíš iba jedno a tam zadáš príjmy od oboch zamestnávateľov.. alebo požiadaj niektorého zamestnávateľa do pondelka o ročné zúčtovanie dane