Ahojte, je tu niekto kto sa tu v tom vyzna? Na stranke obce je tlačivo v ktorom sa píše, že 12€ je daň v byte. Mamin priateľ od minulého leta sa sem nastahoval aj s psikom, nemal tu trvaly pobyt až nejak pred mesiacom/dvomi si tu dal trvalý pobyt. Boli aj na úrade pre tlačivá ale idú na dovolenku, čiže to teraz musim ja riešiť. Budem platit 12€ plus 6€ ked od cca leta tu ten psík je. Hovorila mi mama, že jej to tak povedali na úrade, že to potom zaplatím spätne za ten rok. Vôbec sa v tom nevyznám, tak sa obraciam na skúsenejších😄ďakujem vopred
Každá obec to môže mať inak. My platíme ročný poplatok a to je jedno či máš psa mesiac alebo rok. Proste ho ideš prihlásiť a za ten rok platíš
U nás v Martine sa platí alikvotna čiastka ...keď psíka nahlásis v júli, tak zaplatíš len za 6 mesiacov. Psík v dome 9 e, v paneláku 45 e
Ved si precitaj na stranke obce, ake ma ta vasa poplatky. A keby si to dopredu ani nevedela, len prides a zaplatis, kolko ti vypocitaju, ved predsa neide o horibilnu sumu, tak co riesis.
My sme v meste platili 40, na dedine teraz myslim ze 15 platime na rok.
@oli18 na stranke obce je iba toto nic viac
Ďakujem vam 😁
@kittykat22 ved jej povedia na urade. Kto ma vediet, kolko sa plati niekde v Hornej Dolnej, ak sa vsade plati inak? Aj tak sa nedozvedela, co chcela.
Dievca ma asi malo rokov, nie je zbehla.
To bola potom otázka na tých 12 + 6 😀