Dá sa zrušiť platba online?

zlatylord
18. máj 2024

Ahojky, vedeli by ste niekto či sa dá zrušiť platbu online, ale bola urobená pár dní dozadu?...
Vlastné na jednej webstránke kde som mala oplatiť testy (a dneska ísť tam ich napísať) nebolo ukázané že išlo o 2023 rok a nie o 2024, a tak som pekne poslala im peniaze a dneska tam išla. Ako by ste už pochopili, ťažké prekvapko mňa čakalo. Keď som im včera pisala list na email, zmenili info na webe a teraz tam stojí 2024 rok. Takže ak niekto by teda vedel ako zrušiť platbu/zmeniť/hoci čo ine, budem veľmi vďačná za každú odpoveď.
Ďakujem, a pekný deň prajem ;)

maranco
18. máj 2024

@zlatylord poskytli ti službu, absolvovala si ten test, alebo ťa poslali nazad naprázdno?
Ako si platila prevodom na účet alebo kartou?

egonsk
18. máj 2024

@zlatylord napisala si to v divnej reci, ale skusim zodpovedat. Ak si platila za nejaky test, ktory chces urobit, tak im napis udaje ktore si pouzila pri platbe, oni si to uctovne sparuju a ty mozes robit ten test. A ak ho nechces spravit, mozes skusit sa dohodnut na zruseni a mozno ti budu tu sumu dobropisovat.

zlatylord
autor
18. máj 2024

@maranco bolo tam zatvorené takže úplne nič

zlatylord
autor
18. máj 2024

@egonsk to boli testy na úroveň slovenského jazyka pre cudzincov, pre postupenie na vysokú školu. Nie som pôvodne zo Slovenska

egonsk
18. máj 2024

@zlatylord a to bola nejaka pofiderna firmq ci ako? Testy zo Slovenskeho jazyka na slovensku moze vykonavat iba par akreditovanych skol a tie takyto bordel by v tom nemali mat.

jaaty
18. máj 2024

@zlatylord platba sa zrušiť nedá, keďže už bola zrealizovaná Tebou, dobrovoľne a overením. Najjednoduchšie je kontaktovať prijímateľa platby a žiadať o vrátenie, ak mali nesprávne údaje na stránke. Ak to však je tvoja chyba, je na nich, či ti peniaze vrátia.

syslik81
18. máj 2024

je sobota zrejme uz dnes nepracuju.. v pondelok zavolaj a povedz co sa stalo.. ak nemas screen shot je to len tvoje tvrdenie- mozno to mali spravne ale ty si zle videla.. kazdopadne nemozes kupit nieco co sa neda zrealizovat .. takze ak zmenili testy na 2024-nemozes tam teda ist tento rok robit ? ved len opravili chybu a uz by to malo byt spravne a ty sa mozes zucastnit ..ak som to teda spravne pochopila

vanilkovazmrzka
18. máj 2024

Kontaktuj tu instituciu, ze si zaplatila za test, doloz potvrdenie o zaplateni, a poziadaj o novy termin alebo o vratenie platby. Transakciu ty sama nemas ako zvratit, je davno odoslana, spracovana, zauctovana.

maranco
18. máj 2024

@zlatylord Ako si platila prevodom na účet alebo kartou?

ivka21
18. máj 2024

@zlatylord ono sa to da ale postup je takyto. Poziadas banku o vratenie zaplatis 20e. Oni vyzvu prijmatela o vratenie. Ak by nechcel daju ti jeho udaje s nimi mozes ist na policiu a tusim sa vypisuje este nejaky sek ze o vyplatenie