Dá sa prosím nejak zistiť, či si manžel uplatnil rekreačný poukaz? Mimo informácie od manžela, ktorý zatľka ...
My sme to mali sj vo výplatnej paske
Chodí na služobné cesty...? Často?
Aj ja som to mala vo výpl.páske
Neda, ked on sam nepovie.Zamestnavatel sa s tebou ani bavit nebude, vacsinou to byva na vyplatnej paske (ktore asi tiez nemas k dispozicii).
Snáď muž neukazuje žene výplatnú pasku? Chudák ak hej tak to je už iný podpapucnik, nedá sa to zistiť ak použil alebo máš podozrenie zbal mu veci a papa ani by som sa nebavila sa dalej
@zuzubb007 koli podozreniu ktore nemam ani oberene zbalit muza ??
Veď zbadáš, ak vieš koľko mu bežné chodí výplata a táto bude vyššia.
nie, zamestnavatel ti tuto informaciu neposkytne, jedine v tej vyplatnej paske, ak ich mas k dispozicii
Veď mu navrhni výlet a, že si uplatníte rekreačný poukaz
Povedala by som mu, že mame rezervovaný pobyt a použijeme ten poukaz a je to, ženy robíš furt problémy 🤣
chodi mu vyplata na spolocny ucet? Ak hej, tak to nie je tazke vydedukovat ak su vykyvy vo výške vyplaty. Ja nepozeram muzovu vyplatnu pasku ale verim ze keby som sa na nu spytala tak nemá problem ukazat. My mame ale spolocny ucet a neschovavame jeden pred druhym vobec nic...naco?
@luccija no a? však to všetko môže pýtať. A dokonca aj odniesť do práce na preplatenie. A neskôr mu príde odpoveď, že si už za tento rok uplatnil. Okrem toho pri lacnejšom ubytovaní môžeš rekreačný poukaz pýtať aj dvakrát, aby si získala tu sumu 275 eur. Autorak nemá žiadnu šancu zistiť či si už uplatnil a pri nej môže robiť len divadlo na ďalšom pobyte, že si ide uplatniť.
fúha.....veď takto sa vlastne priznal
Tak mi napadlo, že sa na to pozeráme možno úplne zle. Možno jej manžel pripravil prekvapenie v podobe úžasného wellnes pobytu na ktorý si rezervoval poukaz. To by bol dôvod na zatĺkanie, nie? A my ho tu hneď podozrievame... 😀
Neda 🙂 mozes sa opytat jeho zamestnavatela, ale on ti to urcite nepovie 🙂