Dá sa vyhľadať platba na pošte, keď dávam priamy vklad na pošte na účet do Poštovej banky?

viktoria12
28. mar 2019

Ahojte každý mesiac chodím dávať na poštu vklad na poštovú banku účet za nájom . A včera mi majiteľ povedal že mu chýbajú nejaké peniaze odomna . Chce ešte doplatiť nejakú sumu dosť . Ja nemám odložené všetky tie papieriky keď idem platiť na poštu viem moja chýba . Dá sa na pošte vyhľadať podľa občianskeho môjho platby ktoré som tam uskutočnila ďakujem

monicka144
28. mar 2019

@viktoria12 Nedá musíš tam ísť minimálne s ním a on musí dať výpis z účtu alebo proste mu to musí paní pozrieť ale na jeho účet ak sú vklady tak oni nemôžu nazerať do účtu osebe, ktorá tam nie je na žiadosť osoby, ktorá nie je disponent.

viktoria12
autor
28. mar 2019

@monicka144 a oni moje platby nemajú zaznamenané v počítači na pošte

nikpa
28. mar 2019

@viktoria12 nie, nemajú. Ten systém nie je tak nadstaveny. Nemaju to podľa čoho vyhľadať. Monicka144 dobre hovorí, ze treba požiadat majiteľa účtu komu posielas platby o výpis a taketo info dajú len jemu.

11mirka22
28. mar 2019

@viktoria12 nájom platis raz mesačne, predpokladám. Poziadaj majiteľa bytu, nech ti povie, za ktoré mesiace mu chýbajú platby. Skús si spomenúť, v ktorý deň si asi ten vklad na účet zrealizovala. Keby si vedela deň a sumu, choď na tú poštu, kde si vkladala peniaze, v denníku vkladov sa dá pozrieť, či si nepomylila číslo účtu. No neviem, či sa dá podať reklamácia, ak nemáš potvrdenku.

mirka_a_hrasok
28. mar 2019

@viktoria12 Neda sa to bohuzial lebo by museli ist na jeho ucet, databaza kto vklada a kam neexistuje :/