V porodnici dostavame ruzove kufriky, ak uvedieme svoje udaje automaticky su poskytnute napr.poistovni Alianz. Pred 5 rokmi ma otravovala poistovacka teda vytrvalo. Dnes mi volala, ze mozme doplnit do tej poistky na maleho nejake veci. Ale ja som Vas predsa od nas vyhnala? A ziadnu poistku neuzavrela. Tak mi povedala, ze sa zmylila. Ale nedalo mi to, volala som do Alianzu a tam mi povedali, ze kludne moze hocikto uzatvorit poistenie na moje dieta , ja ako porucnik to podpisem ale podpis sa da lahko sfalsovat. Pokial ale poistka nie je na moje rodne cislo, tak mi nemozu poskytnut informacie!!! Stalo sa Vam?
ak nie je zaplatená tak nie je platná
navyše asi nikto dobrovoľne neposkytne rodné číslo svojho dieťaťa aby dostal kufrík, či?
ale kto by ju potom platil, ked nie ty? poistovacka by sice mala nejake body za uzavretie, ale ked by ju nikto neplatil, tak ti pride vyzva, upoienka ...toby si poistivna predsa ustriehla.
To bude pravdepodobne len trik poistovaka, ako ta dostat na stretnutie, dost originalne ale zaroven smutne. Nevidim logiku v tom, aby niekto neznamy uzavrel poistku na dieta a sam ju platil na cudzie dieta.
V podstate co sa podpisuje sa da sfalsovat ak to niekto vie dobre napodobnit-resp.ani nemusi napodobnit lebo nemaju si kde overit tvoj podpis.
Asi by som isla priamo do Alianzu aj s rodnym listom tvojho dietata a dala by som si podla jeho rodneho cisla zistit,ci tam poisteny je.
Viac informacii nepotrebujes,ak tam ta poistka je,a ty si si plne vedoma,ze si nepoistovala,tak sa to uz da napadnut pravne a vtedy musia umoznit nahliadnutie do poistky.