Dobrý večer.. pozemok mame komplet so všetkými sietami priamo na pozemku dokonca je aj oploteny.. začíname sa obzerať po projekte bol by to bungalov s rovnou strechou .. pôdorys ma zaujal takýto.. je možné to postaviť na kluc so zivnostnikmi do 120 tisíc? Ďakujem za nazor
Bez tej garaze a ked budete setrit tak mozno... Ale rataj skor 150 a nebudes musiet riesit kazde euro.
V živote už by som nechcela rovnu strechu.
A čo znamená kľúč so živnostníkmi? Ze ti každý bude robiť niečo iné, kadejaki suflikanti len aby si ušetrila nejaké eura? Stoji ti to za to keď v tom dome chceš žiť celý život? Radšej nájdi poriadnu firmu na základe veľa recenzií..
Ja teraz staviam a omnoho menší bungalov bez garáže ma bude stáť minimálne 130 000.
My sme stavali niečo obdobne ale bez tej časti ako sú garáže (136m2 zastavana)..to je tam úplne zbytocne a predraži to..no ale stavali sme akurát na hrane zdrazovania kedy začala vojna na Ukrajine a vyšlo nás to niečo cez 120t ale bez zariadeni, kúpeľni, kuchyne, zárubní a podlahy..a to si myslím,že sme mali super firmu co nám to robila 🙂 takže neviem no, akože ak máte niekoho v rodine co robí na stavbách ci by nevedel s niečím lacnejšie pomôcť, pripadne si fakt sadnúť, dat hlavy dokopy a ešte raz prepočítať...ale takýto bungalov nemyslím si,že sa zmestite do 120t
Bungalov- 5i, dve kryté miesta na státie + technická miestnosť, veľa svojpomocne, veľa veci po známosti za lepšie ceny - rok a pol dozadu 150 tisíc a z vonku sa len teraz začala robiť zámková, terasa nie je, záhradkári nie je, brána nie je…. Proste len dom a tráva, keby to mame všetko robiť naraz tak, aby to bolo pekne, prepočítala by som ešte minimálne 20tisic
Práve v rodine dokončuju domček. Dosť prác spravili firmy, ale čo si vedia chlapi spraviť remeselné robia sami. Domček 8 x 10 bez garáže a to už sú za sumou, čo ty píšeš. Ceny vyskočili vysoko. Kúrenie a vodu robil z rodiny, kúpeľne tiež, celú elektromontaz, robil člen rodiny....kúpeľne tiež...
asi to nieje realne. jedine ak si budete dokoncovat sami alebo s rodinou. my sme mali minuly rok od firmy montovanu hrubu stavbu (keramika), exterierom na kluc za 75 tis. vnutro sme robili sami a to bolo dalsich 40 tis. ale mame 10x10 a prestresenu garaz.
Ako mysliš s rovnou strechou?
Skús sa pozrieť na www.modrastrecha.sk. Tam nájdeš živé diskusie a kopu reálnych fotiek.
Nereálna cena. Možno bez garaze by to išlo. Inak tie izby mi prídu strašne malinke
nežartuj...
nemáš vôbec poruchy o cenách... troška pridaj .
pozri si katalógy domov ...napr. Prodom
https://www.prodom.sk/projekty/bungalovy