Ahojte,he tu prosím niekto kto má ČSOB internet banking? Prípadne niekto kto tam pracuje? Súrne sa potrebujem niečo opýtať.dakujem.
keby si napísala rovno otázku už si mohla mať odpoveď
Dam si teda poradiť a spytam sa: chcela som si previesť zo sporiaceho účtu 10€ na bežný účet.A neustale mi vyhadzuje oznámenie,ze na tuto operáciu nemám oprávnenie.Som z toho veľmi prekvapená.Stalo sa mi to prvýkrát.Co to znamená?Preco sa neviem dostať k vlastným peniazom?A skúsila som aj opačne,ze z bežného som poslala na sporiaci účet len tak na skúšku 1€.To mi ostalo ako čakajúca platba.Mozem mat zablokovany účet???
@vierkainka a ktorý sporiaci účet máš? Pri tom Štandard máš 7 dňovú lehotu
Účet zablokovaný nemáš. Prevod z bežného na sporiaci ti prejde zajtra nakoľko čsob vo večerných hodinách platby nespracuje
@vierkainka nebude to termínovaný vklad? Sporiaci ucet mame v CSOB. S jednodennou lehotou. To znamená že si financie môžeš poslat kedykolvek hore dole medzi bežným a sporiacim účtom a max do 1 dna ich tam máš. Čo sa týka termínovaného vkladu tam prevádzať nemôžeš len v case kedy sa ti na týždeň sprístupní pred koncom jeho platnosti.
@janai1 vieš čo ja som nejak nikdy neriešila,lebo vzdy mi fungoval prevod.Teraz mi pri prevode zo sporiaceho na bežný, vyskočí oznam,ze nemam oprávnenie k tejto operácii.Par nocí som nespala,mne normálne nefunguje mozog,tak sa ospravedlňujem ak pôsobím ako nerozumna osoba.
@biaa nemam termínovaný vklad.Teraz mi uz vyhadzuje,ze nie je možné uskutočniť prevod zo sporiaceho účtu na ČSOB pohoda ( môj bežný)
Takže to asi bude nejaký technický problém zo strany banky.Myslim si....
@vierkainka tak ak to nemáš novo založený a už si prevody robila kedykoľvek tak to bude technická chyba na strane banky ako píšeš
Mne nejde napr. zmeniť limit platby na internete na vyššiu sumu kvôli tomu, že to zablokovali teraz.
Oni majú dosť často nejaké technické problémy v tom ib. Ako som prešla k nim toto sa mi nepáči majú to dosť nedomyslene. Ja aj premýšľam že odtiaľ odídem.
Cez vikend mavaju vypadky, zajtra rano by to malo ist
@bajka16 no ja tiež presne o tom rozmýšľam...
pokial ma pamat neklame na dnes hlasili vypadok systemu kvoli udrzbe...cize na 99% to bude chyba na ich strane
@vierkainka neviem akože veď človek v dnešnej dobe využíva iba ten internet banking to malo byť už vyšpičkované dávno
🌻🌻🌻