Baby, len tak pre srandu a zistenie aké ceny tu mame. Mňa najviac prekvapila tatarka k vypražanemu syru, prosim pekne 2€ za malu mištičku 🙄😅 (a nie, nebola to ich domaca tatarka) 🤷🏽♀️ A 10g medu, k čaju, 1€ 🙈
Cena potravín,liekov,poplatky u lekárov-ak vôbec sú k dispozícii.
Šalátová uhorka 1.75 e kus
mna prekvapila cena potravin v akcii par dni dozadu v kauflande 😂 pamatam si, ze som nedavno kupovala salatovu uhorku v akcii za 99 centov a teraz bola tusim za 1,49€ akciova cena..chodila som pomedzi regale a pozerala ako teliatko.. 6€ za kilo nektariniek 🥲paradoxne ale som nakupila tak, ako vzdy a ucet bol stale rovnaky 😂 zazrak
@gejb presne tie akože limonady 😂 s plátkom citróna 🙈
@veronika_sk000 nakoniec ste dobre pochodili 🙈
Ja som šalátovú uhorku kupovala už za 2€ a červenú papriku tiež kus 2€. Čiže v košíku zatiaľ 2 veci a 4€ v ťahu.
Všetkého hlavne tie poplatky u lekárov. Dúfam, že sa s tým niečo urobí. Aby nemuseli ešte aj za toto platiť.
@miiichaelaaa tak ku cenam zeleniny som zhovievava, a beriem to ako sezónny vec. ..co ma ale dorazilo, cena za KET (IVF)
UHORKA. za to mam polkila masa v akcii na grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrccccccccc
@gejb no hej, ale zamrzí, keď to kupujem 2x do týždňa a to je iba zelenina. Nedávno som za 4€ kúpila aj uhorku, papriku, paradajku a reďkovky 😀 ale čo už, nespravím nič, len sa s tým zmieriť 😦
Vajcia bio 6ks 3,20€ 🤯
2 male mineralky v kine ze 5 eur.
Zarazili ma ceny všetkého.
@rikarika kino je samostatná kapitola, minule som mala 2x malé pukance (žiadne veľké kino) a cena 7,50€ 🤷🏽♀️
@miiichaelaaa spejeme k tomu, že ľudia budú musieť chovať sliepky, budú mat vajíčka, mäso, v záhradke sa opäť bude pestovať zelenina. A ešte ako si to budeme vážiť 🙂 každému bolo pohodlnejšie ísť do obchodu a kúpiť, ale asi je tomu koniec
@gejb aka je cena? Len tak zo zvedavosti
@gejb lenze gastro je sluzba… tie limonady samozrejme nemaju realne taku hodnotu, ale niekde sa ceny energii a ceny potravin musia odrazit. Ked mali gastrópodniky ceny za plyn mesacne napr.1000 eur a teraz maju 2000 eur, tak to musia odzrkadlit v cenach. Ja mam kaviaren, ceny upravujem vzdy v septembri, ale teraz je nerealne cakat do septembra, lebo vsetci dodavatelia tovarov zvysili ceny a to nehovorim, ako vzrastli ceny energii. Od septembra mi naklady vzrastli dvojnasobne, cize ceny by som mala navysit aj ja dvojnasobne, takze ked mi 0.5 l limonada stala 3.50 eur, tak teraz by som ju mala dat za 7 eur.
Bola som nedavno na kavu s kamoskou v beznej nenapadnej kaviarni v nakupnom centre.V regali mali kolace tak som si dala taku jahodovu kocku so zelatinou, pri plateni som zistila ze ten kusok kolacika stal 4.90 👀
@iv007 a tie koláčiky sú čim ďalej tým menšie 🙈 take nič na tanieriku 😅
že žit zdravo
ladovy šalat u nas miluju všetci ale že v BILLE už 2,45
šalat uhorka ks 1,89 ak nekupim kur.pria v akcii tak už 7,99
Je toto normalne už?
@ernina strašné niečo ☹️
@ernina a este niekto povie, ze zdrava strava nie je financne narocna, lebo sak nekupujes sladene vody a čipsy 😃
mňa zaráža taká všeobecná odpoveď že : viete, všetko išlo hore, energie... Ja tomu rozumiem, ale v Tchibe cappucino bez kofeínu so sebou 3,10 € som sa už zamyslela. (obsluha sa ma opýtala či aj plastový kryt, ja že áno, +0,10 centa) Stačí vycestovať Atény, Taliansko a tam capuccino v skle, porceláne, servis pod 2,50 €. Tam ceny nešli hore?
A dojímajú ma ceny v kamenných lekárňach vs. internetové. Revitanerv strong 20,79 € web 12,90.... sila.
Cena zákusku 4,50 eur a 2 mini palacinky za 7 eur, ale nikto ma nenútil to kúpiť🙂
Cena karfiolu, ktorý je navyse malý. 3€ /ks 🤦♀️ a celkovo ceny zeleniny alebo ovocia. Maliny v akcii 125g za 3€. No nekup to 🙄
Paradajky...250 g za 4 eura
tatárska Helmanns v tescu veľká 4,65 eur
Voda so sirupom a ľadom, 6€