Ahojte, chcem sa opýtat, čo urobí pracovník soc. poistovne, ak Vám prišiel na kontrolu a nenájde Vás doma? Pošlú list, alebo Vám do schránky vhodia papierik?
Myslím, že v telke o tom dávali, a nechajú papierik s tým, že musíš zdôvodniť kde si bola... napr. u doktora a pod.
som na marodke.a bola mi kontrola.ale som sam z rocnou dcerkou a nebol som doma lebo som vybavoval niejake veci okolo dcerky.viete mi poradit co mam robit aby som neprisiel o marodku?lebo matersku budem dostavat az po odvolacom sude o dieta.a je to jedyny druch prijmu aky mame.dakujem
chod za doktorom, nech ti potvrdí, že si bol na vyšetrení
Platí aj doklad, že si bol na vyšetrení aj s dcérkou, nie iba Ty sám.
A čo v prípade, ak kontrola vôbec nenájde, kde bývam?? 🙂 My máme totiž dom do písmena "L". Z jednej strany bývajú švagrovci a má tam svokra obchod a z druhej strany bývame my s priateľom. Nikto však neviem, že tam je ďalší byt a susedia okolo nevedia moje meno, keďže tu nebývam dlho... Čo v takom prípade, že kontrola príde, no ani nezabúcha na dvere?
zenaroka šak keď si tehotná a si na maródke tak ti môže dať gynekologička aj neobmedzené vychádzky 🙂 ja som tiež tak mala 🙂
do schranky, alebo do dverí hádžu (zapichnú) oznámenia o návšteve