Čo urobí kontrola zo sociálnej poisťovne, keď vás nenájde doma?

papuka
28. mar 2012

Ahojte, chcem sa opýtat, čo urobí pracovník soc. poistovne, ak Vám prišiel na kontrolu a nenájde Vás doma? Pošlú list, alebo Vám do schránky vhodia papierik?

sisaha
28. mar 2012

do schranky, alebo do dverí hádžu (zapichnú) oznámenia o návšteve

carrie4
28. mar 2012

Myslím, že v telke o tom dávali, a nechajú papierik s tým, že musíš zdôvodniť kde si bola... napr. u doktora a pod.

vlastik11
14. apr 2012

som na marodke.a bola mi kontrola.ale som sam z rocnou dcerkou a nebol som doma lebo som vybavoval niejake veci okolo dcerky.viete mi poradit co mam robit aby som neprisiel o marodku?lebo matersku budem dostavat az po odvolacom sude o dieta.a je to jedyny druch prijmu aky mame.dakujem

olinka166
14. apr 2012

chod za doktorom, nech ti potvrdí, že si bol na vyšetrení

kvieta
29. jan 2013

Platí aj doklad, že si bol na vyšetrení aj s dcérkou, nie iba Ty sám.

zenaroka
18. okt 2013

A čo v prípade, ak kontrola vôbec nenájde, kde bývam?? 🙂 My máme totiž dom do písmena "L". Z jednej strany bývajú švagrovci a má tam svokra obchod a z druhej strany bývame my s priateľom. Nikto však neviem, že tam je ďalší byt a susedia okolo nevedia moje meno, keďže tu nebývam dlho... Čo v takom prípade, že kontrola príde, no ani nezabúcha na dvere?

kacena1159
18. okt 2013

zenaroka šak keď si tehotná a si na maródke tak ti môže dať gynekologička aj neobmedzené vychádzky 🙂 ja som tiež tak mala 🙂