Dobry den, chcem sa spytat ohladom II. piliera, ak ho zrušim respektive ak z neho vystupim, čo sa stane s mojimi peniazmi, viem že je tu prispevok ohladom tohto, ale az z roku 2012, ci sa nieco nezmenilo. Ďakujem
Peniaze prejdú do sociálnej poisťovne tak ako pise hore pani. Dôchodok bude vyplacny uz len zo sociálnej poisťovne.
@jarmilafilova
@sandri Ďakujem
Neruš, tie našetrené peniaze už neuvidíš a späť do II. piliera je ťažké sa dostať
Aky mate dovod rusit 2 pilier????
Nedá sa z neho vystúpiť.
@zirkonka11 ale to ani nemôžeš vystúpiť, kedy sa ti zachce. To raz za čas otvoria a vtedy sa dá vystúpiť. A keby si aj vystúpila, peniaze ti prejdú do 1.piliera
@andula1961
Písať do šesť rokov starej diskusie a po zmenách je skutočne prínosné.
@stankadu preco by vam mali zobrat vase nasetrene peniaze?,
@andula1961 tak keď zrušíš 2.pilier, snáď si nemyslíš že ti peniaze pošlú na účet 🤣 prejdu do 1.piliera a použijú sa na vyplatenie dôchodkov aktuálnym dôchodcom
Uz 4 krat ho Fico otvoril a zakazdym tym ziskal do socialnej poistovne stovky milionov eur. A vidime,ako jej to sakra pomohlo 🤣. Ja z neho vystupim,len ked mi zbran k hlave niekto prilozi. O moje tazko zarobene a hlavne deditelne desiatky tisic neoberiem syna.
@zirkonka11 to co tam mas nasporene cele prejde do socialnej poistovne a nasledne bude vyplatene na sucasne dochodky. Na tvoj dochodok budu pracovat az nase deti. Vzhladom na klesajucu porodnost a rastuci pocet seniorov je vysoko pravdepodobne, ze na tvoj dochodok nebude mat kto pracovat, ale tvoje peniaze, ktore tam mas teraz, uz budu davno minute...