Ahojte, vie mi niekto vysvetliť co je to revolt? Mam urobiť úhradu na číslo účtu a bojím sa ci to nie je niečo co mi bude každý mesiac sťahovať peniaze alebo mi nevybielia účet.
Však nenastav TP a nemajú ti prečo sťahovať každý mesiac peniaze
Revolut je nieco ako online banka, ak zadas jednorazovu platbu, tak ti nemaju ako vybielit ucet ALE v poslednej dobe sa vela podvodov pri predaji veci, ktore potom predavajuci neposle atd. z nejakeho dovodu deje cez Revolut banku, mozno preto, ze si myslia, ze online banka, ina legislativa, kedze to nie je slovenska banka atd. - tak si len skor treba overit predavajuceho napr. na FB je skupina, kde vies vyhladavat podla cisla uctu, ci tam nahodou nie je dana osoba spomenuta ako podvodnik
@janka_23 je to banka v Litve. Z akého mesta je predajca? Skús sa spýtať známych či niekto nechodí tým smerom.
Na účet mu neposielaj celú sumu ani polovicu, dohodni si, že to pošle na dobierku a na účet mu vopred pošleš len cenu poštovného.
Podvodníci zvyknú používať bankové účty v Litve, alebo v Anglicku.
Číslo účtu zadaj do googla či ti o ňom niekde nenájde zmienku.
Tiež bol účet v Revolute, osobný odber nebol možný a pani už "bola s balíčkom na pošte" len čakala kedy pošle peniaze.
@niekto2hy to, že ty si platil za bazárový tovar z Revolut účtu je OK. Ale ak by si predával tovar zo Slovenska a žiadal zaplatiť do Litvy už je to podozrivé a treba to lepšie preskúmať.
Okrem Revolutu máš účet aj v SK banke, alebo Revolut je tvoj jediný účet, žeby si kupujúcemu musel uviesť účet v Litve?
Podvodníci majú viac v obľube prijímať peniaze na účty v Anglicku, Litve, Belgicku ako v slovenských bankách.
@janka_23 Nemyslis Revolut? To je banka.