chcem uver na kupu domu ale sme zapisany v registry poznate niekoho kto vie vybavit uver a obisť toto všetko 😒 .preto sme zapisany lebo manžel bol ručiť kamoššovi na 25000 eur a on to neplatil a nam prišla exekucia a mali sme zablokovane učty a svoje požičky sme nemohli ani platiť lebo prve bolo to.a teraz sme zadlženy 😢
@liz_lemon však to chcem aby som sa zbavila dlžob lebo moj dom sme predali mojim rodičom ale ja platym požičku nan a nedokažem žiť s 50 eur aako to mam splatiť lebo ja som musela vyplatiť najprv tu exekuciu a toto bolo jedine riešenie že moji rodičia kupili moj dom aje som mohla vyplatiť tu exekuciu a treaz chcem požičku aby som ho mohla kupiť spať od našich a tym by som sa zbavila všetkych dlžob vieš?
Na zaklade uveroveho registra nemusis uver v bankach dostat aj po 5 rokoch vyplatenia zavazku
napíš mi do IP pred koľkými rokmi sa to stalo - ako dlho ste zapísaní ...
@viky65 napís mi do ip prestne koľko času kedy za akých podmienok to bolo
ahojte, usetrit sa da napriklad aj na splatkach...ak mate pozicku ci pozicku z nebankoviek, hypoteku, ci ine spotrebitelske uvery s vysokymi urokami ? 8 a viac % ? Viete, ze by Ste mohli mat uroky pod 8% ? Hypoteku pod 4% ?
Alebo Ste vlastnikmi nevyhodnych poistnych zmluv a peniaze, ktore setrite nie su zhodnotene tak ako by Ste si zelali ? Vlastnite leasing ?
Vlastnim licenciu NBS, t.z. ze viem kombinovat produkty roznych bank, cim dokazeme vytvorit ovela lepsie podmienky a Vam tak usetrit desiatky, stovky ci az tisice eur na
na Vasich uveroch. Staci, ak mi napisete. Ja Vam zavolam spat, prip. pridem az k Vam domov a spolu zhodnotime Vase zavazky a ak sa Vam to bude pacit, zadarmo pre Vas vypracujeme projekt, s ktorym usetrime Vase peniaze
@johnnyf Dúfam, že Vy nebudete spamovať všetky správy ako niekto, že ? Lebo to by už bolo potom dosť komické ...
@viky65 tak ked si zadlzena, najprv splat dlhy, a potom si poziciavaj