Ahojte. momentalne riesim zmenu poistovne. mam vszp a idem do union. je tu niekto kto je v unione. oplati sa tam ist. este som sa uplne nerozhodla ci zmenim. sice prihlasku mam podanu ale do konca septembra ju mozem este stiahnut. bola by som vdacna ak by mi niekto napisal skusenosti s unionom. ale prosim realny poistenci nie poistovaci pracujuci pre union. dakujem.
To je tazko povedat, lebo kazda poistovna ma svoje pre a proti. Ja mam tiez Vszp a neviem, odist sa nejak nechystam
Vies co teraz sa ti to asi oplati kedze vszp ma trosku problemy ale s tymito poistovnami sa to stale meni. Tento rok moze mat problemy vseobecna a na dalsi zase union a pri poistovni ani nemas nejake velke vyhody ako napriklad pri bankach, nie je vela toho podla coho sa mozes rozhodovat.
cela rodina mame union a babo bude tiež union. obcas je nejaka vyhoda, skor by som sa zariadila, podla toho , ake zmluvy maju lekári, ku ktorým chodíš. ako pise @laladua maš to skoro jedno, treba sa pozriet co ponukaju a co ti najviac vyhovuje. a aby mali tvoji lekári s nimi zmluvu. výhodu som mala tú, že sme mali dávnejšie lacnejší vstup na kúpalisko. taktiež som bola na mamografii a union poistenci nedoplacali nič, ostatné poisťovne mali poplatok ....
Podľa mňa to máš teraz jedno, všetky poisťovne máš rovnaké, musíš pozerať na to či sa tvoji doktori majú s nimi podpísané zmluvy a už tie "výhody" má každá poisťovňa iné ale nie je to nič svetoborné 🙂
@lulubinka my sme cela rodina v unione, ale prechadzame do dovery. Uz mi dosla trpezlivost. Komunikacia s unionom otrasna. Prava ruka nevie co robi lava. A vsetky tie benefity co si vypisuju na stranku, su z mojich skusenosti zavadzajuce. Ani pri jednom synovi som nedostala nic z toho co pisu. Som z tejto poistovne naozaj sklamana.
Ja som odisiel z dovery kvoli dvom pripadom v mojom okoli, ked sukromna poistovna robila problemy so schvalenim drahsej liecby a vo vszp liecbu schvalili. Nadobudol som pocit ze sukromne si nahanaju predovsetkym mladych relativne zdravych ludi na kadejake benefity, ale ked ide do tuheho tak robia problemy. Statna je statna a ked je problem, zatiahneme to nakoniec vsetci. Sukromne to robia hlavne kvoli biznisu...
Co sa tyka komunikacie s doverou nemal som nikdy problem, po tejto stranke super.
Ďakujem vám za skúsenosti.pani s ktorou som vypisovala prihlášku mi najskôr zistila či moji lekári majú zmluvu. Všetci majú takže to by bolo ok. Presvedčilo má najmä dva benefity a to pecatenie mliečnych zadných stoličiek, a príspevok na rám okuliarov do 12r. Aj ten monitor dychu je fajn ale priateľ asi nezmení poisťovňu.musim sa s ním porozprávať.
Ja mám Union a som spokojná - moja zubárka mi ju odporučila, lebo u nich nemá limity. A pre bábätká je tam práveže kopec benefitov. Moja kamoška dostala z Dôvery tašku nepoužiteĺných reklamných predmetov a v Unione dávajú monitor dychu, príspevok na plávanie, pôrodnú asistentku, aj to spomínané pečatenie zubov, príspevok na okuliarový rám a teraz budú dávať aj poukážku na nákup kojeneckých potrieb. A celkom by som pochybovala aj o tom naháňaní biznisu, robím v zdravotníckej oblasti a viem, že preplácanie výkonov sa riadi zákonom a ten je pre všetky tri poisťovne rovnaký... keď niečo nepreplatí jedna, nemôže ani druhá a naopak...
My sme cela rodina v unione a sme spokojny nestazujem sa.A do všeobecnej by som nešla z toho hladiska, ze neschvalia doprovod na liecenie pre dieťa napr. tatranske kupele lucivna t.j.zameranie pre dychacie problemy,ci astmaci a alergici a v unione,dovere vzdy schvalia aj s doprovodom do 6rokov a same dieťa by som určite nepustila.
@lulubinka pokial viem staci ak ma union jeden rodič a dieta a mas narokaj na monitor dychu https://www.union.sk/monitor-dychu-a-pohybu-nanny mas tam aj podmienky, ze musi mat dieta vlastnu postielku
Ja som.dlho v unione a konecne odchádzam,vela lekárov s nimi uz nepodpísali zmluvy, dokonca aj moji ku ktorym chodim, maju strasne vela limitov a obmedezni pre pacientov,komunikácia je hrozná,tazko a zle sa s nimi komunikuje,monitor dychu som chcela ale vraveli ze mozem poziadat az po navrate z nemocnice a polrka maju na schválenie ci mi ho vobec daju alebi nie maju málo pristrojov. Ja som ho asap potrebovala,takže pomoc velmi od nich necakaj
@lulubinka ano my sme cela rodina, teraz cakame babo a tiez bude union, nemali sme problem zatial, ale zas nebyvame casto chori. Davaju monitor dychu tak to beriem ako vyhodu. Zatial nas osetrili vsade.