Cestovné poistenie do hôr v Rakúsku

bublinka127
3. júl 2016

Ahojte, viete mi poradiť poisťovňu ktorá okrem klasického cestovného poistenia do zahraničia poisťuje aj pomoc v horách v zahraničí? Allianz má v ponuke len pomoc v horách na SR..chystáme sa do Rakúskych Álp na bežnú turistiku ale pre istotu to chcem poistiť.

Ďakujem.M.

bublinka127
autor
3. júl 2016

Union poskytuje ...ale nemám skúsenosti..

tyelde
4. júl 2016

ja mám cestovné z unionu (celoročné, nie špeciálne na hory), ale skúsenosť mám dobrú, som dlhodobo v zahraničí a chodím sem aj k lekárovi a zatiaľ som neplatila nikde nič a keďže mám aj ZP union, tak na tie cestovné poistenia aj dávajú zľavu 🙂

janjochmann
4. júl 2016

@bublinka127 Ahoj, môžeš skúsiť pozrieť aj toto, je to celoročné členstvo v klube aj s poistením a rôznymi výhodami. Nemám s tým osobne skúsenosti ale možno niekoho to zaujme. Aj keď skôr je to pre niekoho kto aj viackrát za rok chodí liezť a na túry. Tuším to platí na celom svete. http://www.alpenverein.sk/

mandy552
5. júl 2016

@bublinka127 ahoj, este potrebujes to poistenie? Ak ano, zistim ti kde a za kolko 🙂 len mi napis, ci chces dlhodobe alebo kratkodobe a pre kolko osob. Kludne aj IP 😉

majinka273
5. júl 2016

ahoj, moj manzel robi poistenia vsetkeho druhu, porovna ti aj ceny v roznych poistovnach, klikni pokojne na financnymakler.sk a ozvi sa, pripadne aj tu cez IP 🙂

janjochmann
6. júl 2016

@bublinka127 Ešte mi napadlo že Generali má v rámci cestovného poistenia aj možnosť poistiť si náklady na činnosť horskej a záchrannej služby mimo územia SR. Ale je tam limit 7000 eur, čo môže byť dosť málo, najmä ak by napríklad musel zasahovať vrtuľník...