Ahojte, viete mi poradiť poisťovňu ktorá okrem klasického cestovného poistenia do zahraničia poisťuje aj pomoc v horách v zahraničí? Allianz má v ponuke len pomoc v horách na SR..chystáme sa do Rakúskych Álp na bežnú turistiku ale pre istotu to chcem poistiť.
Ďakujem.M.
ja mám cestovné z unionu (celoročné, nie špeciálne na hory), ale skúsenosť mám dobrú, som dlhodobo v zahraničí a chodím sem aj k lekárovi a zatiaľ som neplatila nikde nič a keďže mám aj ZP union, tak na tie cestovné poistenia aj dávajú zľavu 🙂
@bublinka127 Ahoj, môžeš skúsiť pozrieť aj toto, je to celoročné členstvo v klube aj s poistením a rôznymi výhodami. Nemám s tým osobne skúsenosti ale možno niekoho to zaujme. Aj keď skôr je to pre niekoho kto aj viackrát za rok chodí liezť a na túry. Tuším to platí na celom svete. http://www.alpenverein.sk/
@bublinka127 ahoj, este potrebujes to poistenie? Ak ano, zistim ti kde a za kolko 🙂 len mi napis, ci chces dlhodobe alebo kratkodobe a pre kolko osob. Kludne aj IP 😉
ahoj, moj manzel robi poistenia vsetkeho druhu, porovna ti aj ceny v roznych poistovnach, klikni pokojne na financnymakler.sk a ozvi sa, pripadne aj tu cez IP 🙂
@bublinka127 Ešte mi napadlo že Generali má v rámci cestovného poistenia aj možnosť poistiť si náklady na činnosť horskej a záchrannej služby mimo územia SR. Ale je tam limit 7000 eur, čo môže byť dosť málo, najmä ak by napríklad musel zasahovať vrtuľník...
Union poskytuje ...ale nemám skúsenosti..