Cestovné poistenie do Chorvátska

zlato
15. júl 2012

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu- cez akú poisťovňu najvýhodnejšie uzavrieť cestovné poistenie do Chorvátska na 10 dní, ak idú 2 dospelé osoby a dve deti /12 a 4 roky/ do súkromného apartmánu vlastným autom, dakujem za odpovede. Hladala som vo forach, no nepomohlo mi to .

janie80
15. júl 2012

@zlato skus na strankach poistovni, tam by mohli byt online kalkulacky

zlato
autor
15. júl 2012

janie80@ ☹ má len union :(

andreah25
15. júl 2012

@zlato Ahoj, odporúčam Ti cestovné poistenie od Generali poisťovne, my ho máme už pár rokov a keďže zatiaľ chvalabohu neboli poistné udalosti, tak každým rokom poistné klesá. My ho máme uzatvorené celoročne, t.j. platí nám počas celého roka, kdekoľvek za hranice ideme, podmienkou je, že každé vycestovanie nesmie trvať viac ako 40 dní. Nedávno som ho akurát platila okolo 27,- eur na celý rok, len je bez malého, chystám sa ho dopoistiť, takže pre Tvoju rodinku by stálo typujem okolo 40-45 eur ročne a každým rokom sa bude poistné znižovať. Mne to ročné vyhovuje, lebo napr. hocikedy vybehneme trebárs do ČR, alebo sa možno pritrafí PL a pod. a nemusím za každým rozmýšľať nad poistkou.
Čo sa týka poistných plnení, osobne som s týmto produktom v minulosti pracovala a riešila niekoľko poistných plnení klientom a všetko bolo bez problémov (aj preplácaná nákladná operácia a pod.) - nerobili zbytočné ťahanice. Jediné čo sa samozrejme nevzťahuje, je poistenie zubov, t.j. ošetrenie zubárom v zahraniční, jedine ak by zub ohrozoval život alebo zdravie, no to sú skutočne výnimky. Tak dobre vyberte a šťastnú dovolenku 🙂

zlato
autor
15. júl 2012

@janie80
@andreah25 dakujem veľmi pekne

trish31
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marsys
15. júl 2012

@zlato ja vyuzivam na dovolenky poistovnu Generali..ponuka vyhodne rodinne zlavy..vzdy som bola s cenou spokojna..prajem prijemnu dovolenku.

tigri
15. júl 2012

my sa zvycajne poistujeme cez Union, lne minuly rok sme sa poistili v allianzi, lebo to vyslo lacnejsie...Union kazdy rok ponuka take cestovne poistenie pre rodiny s detmi, ze sa vzdy plati iba za 3 osoby, bez ohladu na pocet deti, co sa nam uz tento rok velmi oplati 🙂 len treba kvoli tomu ist do pobocky, neda sa to cez net, ak chces takuto zlavu...treba si dat pozor na poistne limity liecebnych nakladov, Allianz ma napr. neobmedzene, Union 120tisic, ked sa nieco naozaj vazne stane, aby to poistovna preplatila, tyka sa to hlavne cestovnych poisteni na kreditnych/debetnych kartach

trish31
16. júl 2012

@zlato nevioem,preco mi bol zmazany prispevok,tak este raz,pracujem v Union a mame najviac poisteni co sa ciest do zahranicia tyka,takze ja odporucam nas,ale viem,ze aj v Generalli ma celkom fajn poistky

zlato
autor
16. júl 2012

@trish dakujem veľmi pekne, asi skočím do unionu 🙂

petersolc
14. aug 2012

ja mozem zodpovedne povedat ze mom bezkonkurencne ma poistovna amslico

tomaskuna
8. sep 2014

Ja som riešil prednedávnom poisťovňu na cestovné poistenie pre troch do Talianska, poradili mi Union a bolo to fajn. Dostali sme zľavu na zdravotný preukaz, tak z mojej skúsenosti môžem odporúčiť. Najlepšie je ale asi fakt si pozrieť porovnávač cien poistení a podľa účelu cesty si vybrať.

homola
30. sep 2014

Hej hej Union je aj podľa mňa fajn, čo viem tak nemali problem preplatiť ranku čo si spravilo dieťa kamošky. treba si to preráťať, ale podľa mňa najlepšia voľba je dlhodobé poistenie od nich.