Cestovné poistenie

gyra
15. jún 2023

#cestovne #poistenie #generalli #dovera ak to sem nepatrí, tak zmažem 🙂 ... potrebujem poradiť. Dôvera má 30% zľavu na CP od generalli ... moja otázka je... Odporúčate zariskovať a poistiť sa samostatne a využiť túto zľavu, alebo by ste išli na istotu cez CK, v ktorej ste kupovali dovolenku? Neviem sa rozhodnúť.... Ďakujem

viestta
15. jún 2023

@gyra cena poistneho nie je vsetko, dolezite je poistne krytie, to si treba porovnat, az potom cenu

gyra
autor
15. jún 2023

@viestta veď práveže som dala ešte lepšie samostatne a vyšlo ma to lacnejšie ako cez CK ....

petamich
15. jún 2023

nikdy sa nepoistujeme cez CK - jednak mame rocne poistenie ku platobnej karte a ked citime potrebu sa dopoistit, tak si dojednavame sami po vlastnej osi

viestta
15. jún 2023

@gyra tak potom nemas co riesit, lepsia a lacnejsia poistka je jasna volba

maris5
15. jún 2023

Inak, niektore cestovky si nahodia pomaly 50% marzu oproti tomu, co realne odvedu poistovni za poistenie (kolko realne stoji) a este z toho maju proviziu. 🤦‍♀️
Neunahlit sa a poistenie si porovnat v roznych poistovnach. A hlavne nezabudnite na poistenie storna objednanej sluzby.

vanilkovazmrzka
15. jún 2023

Poistenie cez ck ta vzdy urcite vyjde drahsie. Pravidelne poistujem cez allianz alebo axu, co v danu chvilu vyjde lacnejsie vzhladom na pozadovane krytie.

oliviakatka
15. jún 2023

Ahoj, ak chces, napíš mi správu. Môžem ti nezáväzne vypočítať cestovné poistenie u nás (schválne nepíšem názov poisťovne) viem ti tam samozrejme zakliknuť aj obchodnú a moju osobnú zľavu

dagmaraspi
16. jún 2023

@oliviakatka mohla by som aj ja poprosiť ponuku? Ďakujem vopred

valikadzm
16. jún 2023

@gyra my sme sa dali poistiť cez Dôveru. Prešli sme si rôzne ponuky a keďže sme tam poistení vyšlo to najvýhodnejšie.

gyra
autor
16. jún 2023

@valikadzm a to si volala do dôvery?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
valikadzm
16. jún 2023

@gyra pozrela som to na nete cez epobucku, prihlásila som sa a cez benefity

vlastnynazor
16. jún 2023

Urcite samostatne.
Som raz zazila i take, ze ked som uplne na zaciatku cez cestovku zaplatila poistenie a pytala nejaky doklad o poisteni, tak mi povedali, ze to je hromadny s datami vsetkych ucastnikov, ze to mi nemozu dat. A ked som nato oponovala, ze nech mi daju doklad s cislom poistenia a len mojimi datami, tak nato vobec neragovali. Odvtedy sa vzdy poistujem samostatne a je to lacnejsie, s lepsim krytim a dokonca aj mam cislo poistenia, keby sa nieco stalo.

martinp288
17. jún 2023

@gyra samostatne v poisťovni. Kedy sa ľudia naučia, že poistenie sa kupuje v poisťovni, dovolenka v cestovke, úver v banke atď... Cestovka ako taká nemá vlastný poistný produkt, je sprostredkovateľ pre niektorú s poisťovní.

1lenka_
9. máj 2024

Ziadne poistenie nikdy nikde! Radsej nech mi stratia kufor ako prist o vyse 700€ (+100€ za to poistenie), ktore nam pri POISTENOM zajazde v generali nevyplatili, pretoze nahle zhorseny zdravotny stav nezodpovedal ich predstavam, pod ktorymi si oni predstavuju zhorseny stav samozrejme slavne Slovensko, vedla v Rakusku nam vyplatili rezervovane a zaplatene parkovne den pred zrusenim bez omielaciek a papierovaciek a jedinej otazky!